Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: July 2016

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

28 July 2016

Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com



MINYAK WANGI BRAVEHEART


Braveheart merupakan minyak wangi lelaki khusus untuk memberi motivasi golongan ini supaya berani berhadapan dengan kehidupan, kenyataan dan segala kemungkinan.

Ia tampil menguasai seluruh jiwa pemakainya. Membangkitkan iltizam seorang lelaki  yang sempurna. Haruman penuh imaginasi. Gandingan aroma anggur yang menggiurkan, membawa mesej tersendiri pada diri pemakai. Haruman ini membawa dimensi baru untuk lelaki urban yang masih tersimpan ke jiwa kedesaannya. Ekstrak anggur, musk dan casmerewood memberi percikan nota-nota haruman yang penuh maskulin dan ikonik.

Komposisi segar ini mampu memperkasakan penampilan jejaka yang memakainya. Gabungan ramuan inilah yang diperlukan setiap lelaki hebat dalam misi berinspirasi. Lelaki di sebalik Braveheart berjiwa pelindung, gagah, penuh wibawa dan kekal romantik.



MINYAK WANGI SWEETHEART


Haruman yang telah memukau ribuan pencinta dan pengumpul minyak wangi. Diinspirasikan dengan bau tumbuhan dan boleh dibawa solat.

Sweetheart digambarkan ibarat semanis bayangan wajah, kesempurnaan dan keanggunan. Haruman ini dirumus khas dengan pati segar yang memukau kalbu berunsur haruman terpilih seperti vanilla, rose, buah plum dan mandarin.

Aroma sweetheart menjanjikan kepuasan, keseronokan dan keindahan. Setiap nota haruman ini memberikan keasyikan berbeza. Vanila mengusik peribadi pemakai dengan gaya feminin. Manakala mandarin melayangkan kesegaran, menitip kecergasan. Nota haruman buah plum membangkitkan energi dan kemanisan.

Kelebihan & Keunikan Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart

Minyak wangi keluaran DD Cosmetics diinspirasi dengan bau tumbuhan dan semulajadi serta boleh dibawa solat. Pati minyak wangi Braveheart dan Sweetheart diimport dari Paris. Kemudian, ekstrak haruman ini diformulasikan mengikut kesesuaian dan cita rasa pengguna Malaysia. 

Haruman ini mampu bertahan 12 hingga 24 jam sehari dan bergantung dengan aktiviti yang dilakukan.

Harga mampu milik juga ditawarkan kepada pengguna iaitu hanya RM49.90 sebotol yang berukuran 30 ml manakala untuk Sabah Sarawak hanya RM59.90.

PEMBELIAN SECARA ONLINE VIA STOKIS KERINCHI – KIOSK ONLINE TERMURAH

Kerinchi.com merupakan pemborong, pengedar dan penjual online pelbagai produk kecantikan, kesihatan bagi Putrajaya, Bangi, Sepang, Salak Tinggi, Puchong, Kajang, Seri Kembangan dan seluruh Malaysia.

Antara produk kesihatan dan kecantikan yang dijual di Kerinchi.Com ini ialah D’Herbs, V’Asia, Jamu Ratu Malaya, Tropica Bioherbs, Jamu Jelita, Jamu Ratu Dara, Jamu Mirafica Plus dan DD Cosmetics

Instagram : @KerinchiDotCom
WhatsApp: 018-233 1211


DD Cosmetics sangat mengalu-alukan mereka yang berminat untuk mendaftar menjadi stokis dan ejen. Sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi:-

WhatsApp: 019-2018 014





SILA JAWAB SOALAN-SOALAN BERIKUT
  1. Umur anda? 31 tahun 
  2. Jantina anda? ( Perempuan)
  3. Saya patut dipilih oleh DD Cosmetics dan seterusnya bersetuju untuk membuat entri review minyak wangi Braveheart / Sweetheart berdasarkan pengalaman saya kerana saya sangat memilih wangian untuk diri sendiri dan suami. Semoga minyak wangi braveheart & sweatheat DD Cosmetics dapat memenuhi citarasa saya. (sila berikan jawapan anda)

Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com ini dianjurkan pada 19 hingga 29 Julai 2016 oleh blogger Mia Liana dengan kerjasama DD Cosmetics dalam mencari 15 orang blogger. Kepada blogger yang berminat nak join, sila klik SINI. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

AKHIRNYA TUMBUH JUGA GIGI BABY NAYLI PADA USIA 15BULAN



Hehe..mak mana tak risau bila gigi bayi lambat tumbuh kan..lepas usia setahun gigi nayli tak tumbuh2..padahal cousin dia umur lebih kurang dia semua dah tumbuh gigi. Alhamdulillah akhirnya tumbuh jugak gigi nayli pada usia 15bulan.
.
Patut la 2 3 harini dia meragam sikit. Selalu nya baik la sangat nayli ni. Semua orang jeles dengan dia. Tambah2 kakak2 AR yang ada anak2 sebaya dia tadi. Alhamdulillah rezeki dapat budak bertuah ni.dari sejak lahir sampai sekarang memang senang sangat nak jaga. Demam boleh kata jarang sangat berbanding dengan kakak2 dia. Masa nak tumbuh gigi haritu AR perasan badan dia panas skit tapi aktif je. dan masa tu dia memang tengah selsema lepas balik dari johor. ingatkan demam selsema. Esok nya dah ok dah panasnya cuma malam tu dia ada meragam sikit tak boleh tidur. bergilir la dengan husband layan ragam dia.
.
Dah petang sikit baru perasaan ada sikit gigi tumbuh bahagian bawah. senyum lebar la mak nya. mana tidak sebelum ni kan risau dah setahun lebih pun belum tumbuh gigi. sebelum ni AR siap google lagi apa la masalah budak ni. hehe sebab kakak2 dia umur 6 7 bulan dah tumbuh gigi dah seiring dengan berjalan. tapi nayli usia 9bulan berjalan. gigi masih belum tumbuh. hehe

Hasil google n info di facebook rupanya memang normal je kalau baby lambat tumbuh gigi. So sini AR share apa yang AR jumpa.





Harini Nayli dah umur 17lebih bulan bersamaan setahun setengah dah...gigi ada la 4 ketul hehe...atas 2 bawah 2. Alhamdulillah. So dont worry ye mommy kalau anak lambat tumbuh gigi. hehe


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




27 July 2016

Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh




Syarat-syaratnya ialah:
  • Follow Blog SpendaLusuh (bagi yg belum follow).
  • Like facebook page SpendaLusuh (bagi yg belum like)
  • Buat satu entry bertajuk “Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh”
  • Copy poster kat atas tu dan backlink ke entry ni.
  • Comment sambil bubuh link post kat bawah ni.
  • Click lah jugak semua nuffnang ads yang ada kat blog ni sekali ye….hehehe


- Pemenang2 akan ditentukan oleh SpendaLusuh sendiri
- SpendaLusuh akan memilih 7 follower yg paling FANTASTIC sebagai pemenang.
- Kalau sempat, keputusan akan diumumkan pada 1/8/2016.
- Keputusan penganjur adalah muktamad.
- Segala bantahan dan surat menyurat tidak akan dilayan.. hehehe


Semoga Berjaya....




IKHTIAR KENCING MANIS GANGRENE DENGAN VIVIX SHAKLEE

VIVIX SHAKLEE UNTUK KENCING MANIS



Mak kepada Ja ni dah lama dah ada kencing manis. Reading 20++ tak pernah turun bawah 10. Ambil ubat kencing manis, gula turun 15-18 sahaja.

Makan minum - cerewet  Memang payah...

Bila kaki si ibu dah ada gangrene; semua dah panik.

Warded sekejap. Merasa lah juga Ja menjaga maknya di hospital.

Risaukan keadaan maknya, Ja mintak kaknjang suggest supplements yang sesuai.

Dengan corak pemakanan dan susah nak telan itu ini, paling ringkas - VIVIX. Kaknjang cadangkan sesudu makan terus untuk setiap hari.

Alhamdulillah makcik dpt terima VIVIX dan consistent dgn pengambilan sesudu sehari.

Gangrene di kaki semakin pulih. Dan yang paling mengujakan - bacaan gula turun di bawah 10. Makcik lebih segar dan lebih bertenaga. Dengarnya makcik boleh ikut menapak ke bazar Ramadan time puasa hari tu 
😉
 syukur Alhamdulillah. 

VIVIX SHAKLEE ni super antioksidan. Mampu memberi perlindungan sehingga di peringkat sel. Dipatenkan khusus untuk Shaklee sahaja. 

Usaha dari kita. Penyembuhan dari DIA.

Jom ikhtiar kawal gula dalam darah dengan VIVIX SHAKLEE.




untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



25 July 2016

TESTIMONI LECITHIN ~ TURUN 7KG PEHA DAN LENGAN NAMPAK KECIL


Lepas bersalin ramai yang komplen susah nak turun berat badan kan...AR pun salah sorang la dulu kan. hehe skang ni tak pasti lagi sebab kilang bz xsempat nak update berat terkini.  In shaa Allah lepas bersalin nanti nekad nak turun kan berat badan sampai berat ideal. ecehhh. 

Haa...bagi sesiapa yang mengalami masalah macam Nabighah ni boleh la cuba amalkan lecithin Shaklee 6 biji sebelum sarapan. bagi dia standby siap2 nak pecah kan lemak2 yang ada dan bakal masuk dalam perut. gtiu. 



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


24 July 2016

TESTIMONI LECITHIN SHAKLEE ~ HILANG 6 KG, BAJU LONGGAR

kurus dengan lecithin

Waaa suka tak bila berat dah turun? Feza amalkan 6 biji lecithin setiap hari tau. Lecithin ni adalah salah tu produk dalam set slimming shaklee. Kalau nak bajet boleh je cuba lecithin je dulu. In Shaa Allah boleh la jadi macam feza .hehe..

Berat turun 6kg, susut inci dan baju lama pun dah boleh pakai seronok ke seronok?

Lecithin berfungsi sebagai 'pemecah lemak' (fat emulsifier). Lecithin didapati daripada tisu haiwan dan tumbuh-tumbuhan seperti jagung, telur dan kacang soya. Lain-lain fungsi;-

  •  untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids) 
  • Lecithin memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol. 
  • Ia membantu menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL) 
  • Membantu mengawal paras triglycerides (a type of fat found in your blood. Your body uses them for energy)
  • Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah. 
  • Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol 



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




23 July 2016

TESTIMONI VIVIX UNTUK IKHTIAR SLIPPED DISC


vivix untuk slipped disc

Uolls jom baca kisah slipped disc ni. yang mana sedang mencari supplement atau ubat untuk slipped elok sangat baca ni. Sekurang-Kurang nya dapat bantu serba sedikit kesengsaan menanggung slipped disc yang menyerang. ;)

"Saya penghidap slipped disc. Undergo 1st surgery in April 2011 utk restructure disc L3/L4, L4/L5, L5/S1. 3 discs. Alhamdulillah, went well for 3 years.
In Dec 2014, doc sahkan dah chronic sbb level2 yg td tu slipped semula (doc sifatkan dah useless) dgn tambahan S1/S2 & S2/S3 pon dah slipped. Juga minor scoliosis 
😭
 i was bedridden for almost 2 weeks dgn keadaan ms tu nk tarik nfs pon terjerit sbb sakit sgt. X blh gerak bdn. Doc soh 2nd surgery which actually i might have to undergo another 3rd n 4th surgery jgk lps tu. I refused.

15 dec 2014, sy start vivix 3 tsp sehari selama 1 minggu. On day 3rd, blh bangun n susukn anak tnpa rs sakit. Ms tu bby baru 5 bln. Then 23 december sy dah blh bgn, berjln elok sume. Next week tu dlm 10 hari lps ambik vivix 1st dose, dah drive semula g kerja pergi balik (kepong - sh alam). Alhamdulillah.
Masa tu plk, kena sekali denggi berdarah. Tp fast recover walhal doc dah mcm ragu2 dah ms tu. Org lain dah almost icu katanya sbb reading sy 7 je. Dan amazingly, sy still bengkak susu sbb warded, 4 hari x jmp baby. Sampai doc nak call husband nk soh bwk baby naik ward. Sy ckp xyah, byk pam je dah huhu...
Since then sy reduce 1 tsp sehari sampai hbs 2 botol. Lps tu, sbb kewangan x brp mengizinkan, sy just maintain dgn bcomplex n lecithin utk saraf (sbb saraf sy dah "luka parah" sbb kna tindih dek discs tu) dan mkn oste utk ganti painkiller. Sy x blh mkn painkiller actually. Rejection. Sy cuma boleh ambil morphine drip je. Tp bila sakit terpaksa ambik voltaren jab. Selain voltaren, say tramal jab, x hlg pon sakit saya. Plus, painkiller sy prescribed utk sy semua ada 3 level side effect. So mmg sy sgt3 elakkan la.
Alhamdulillah, dah lm x sakit blkg due to slipped disc ni. Nnt bila ada rezeki lbh, nk smbung vivix balik"
Adila Hassan 


untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


22 July 2016

TESTIMONI VIVIX UNTUK DARAH TINGGI

sakit dada



Bersempena promosi Vivix Shaklee bulan julai ni AR nak share testimoni sahabat Shaklee AR yang mana ayah beliau yang mempunyai masalah kesihatan jantung, sakit dada dan darah tinggi. Selepas sebulan menggunakan Vivix bacaan darah tinggu yang sebelum ni tak pernah turun akhirnya turun. Sakit dada pun dah ok tak ada masalah nak pergi surau lagi. 

MasyaAllah happy tak bila kesihatan seorang bapa semakin baik asbab dengan sumbangan yang kita beri. Semoga ibu bapa uolls semua dalam keadaan sihat hendak nya. how i miss my abah...opss tetiba. 



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




21 July 2016

SURAH BACAAN KETIKA MENGANDUNG


Khas untuk ibu yang mengandung..In Shaa Allah sama-sama kita amalkan semoga mendapat cahaya mata yang soleh dan solehah



SET MENGANDUNG SHAKLEE





Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




20 July 2016

GIVEAWAY SAKAN BY EYQIN AND ECAH


Assalamualaikum . Jemput join GA SAKAN ni . Dibuat julung-julung kali okay guys ? Hahaha . GA ni akan bermula hari ni , 10 Julai 2016 sehingga 10 September .

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  • Blogger Malaysia
  • Follow blog Eyqin dan Ecah *semua akan di follow back , in shaa ALLAH
  • Copy code entry dibawah dan postkan di blog anda .
  • Copy link entry dan pastekan diruangan komen GA ini
  • GA akan terbatal sekiranya kurang daripada 20 penyertaan .
SENARAI HADIAH :

  • 4 shawl ( 2x pemenang )
  • 2 novel ( 2x pemenang )
  • RM30 ( 1x pemenang )
  • Sepasang sarung lengan ( 1x pemenang )

Saguhati :

  • Review blog dan bloglist ( 3x pemenang )
So , mari ajak kawan-kawan join sekali yaaaa ! Terima kasih !
SENARAI PESERTA



19 July 2016

SELAMAT HARI RAYA!!


Selamat hari raya uolls...masih belum terlambat kan..haha walaupun harini dah 14 syawal (ye ke ek) rasa macam betul dah. hehe.. Alhamdulillah weekend lepas mak AR ada buat open house skit. memandang kan kakak2 dan AR beraya/giliran rumah mertua tahun ni. So kita orang ambil peluang ni untuk bergambar kenangan raya. Malang nya ada 3 orang x masuk gambar. 2 orang menantu mak dan sorang cucu. ok la tu kan...xde 3 orang pun dah penuh dah gambar nya. hehe



Adik beradik 10 orang. emak seorang. kalau berkumpul meriah habis. buat open house tak payah jemput orang lain dah. haha


  

Ini pulak...kakak2 daku. Sebelah kiri kaklong dan kak da (kakak no 2) semua dah mak mak...dan sorang mak buyung. AR la tu...ahaks.. Setakat harni semua nya anak 3. cuma si adik nya ni ha laju skit maklum lah suri rumah dan planning lain dari yang lain. maap la ye.. ;)





untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



18 July 2016

PROMOSI VIVIX SHAKLEE HARGA MURAH






Ho ho...im back..nampak tak penuh sawang. huhu. maap la hakak baru je bersihkan sawang. so terus nak hapdate promosi bulan julai ni. sudah tentu Shaklee tak pernah mengecewakan pengguna tegar nya. pasti ada produk hot yang promosi setiap bulan. Cuma AR je "tak ada" masa la konon nak hapdate kat blog. Bagi yang follow IG dan Facebook AR pasti tak ketinggalan. sebab tu uolls dinasihatkan untuk friend2 dan follow IG AR. hehe. 

So untuk bulan Julai ni. AR nak sangat bagitau. Bulan ni ialah bulan Vivix. Sape tau apa khasiat vivix ni memang tak kan lepas kan peluang ni. Setakat hari ni 18hb ni kan...dah berbotol-botol-botol terjual nampak tu nak cakap banyak botol nya dah jual kan. hehe

Senang citer uolls baca kat sini..macam2 pasal vivix ada. yang pasti dengan pembelian 2 botol vivix atau 6 botol vivix tu uolls akan dapat free membership, cash rebate dan juga free postage. banyak jimat tu. 

Kalau berminat jangan segan silu contact AR tau. 




untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign