Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

27 July 2016

Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh




Syarat-syaratnya ialah:
  • Follow Blog SpendaLusuh (bagi yg belum follow).
  • Like facebook page SpendaLusuh (bagi yg belum like)
  • Buat satu entry bertajuk “Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh”
  • Copy poster kat atas tu dan backlink ke entry ni.
  • Comment sambil bubuh link post kat bawah ni.
  • Click lah jugak semua nuffnang ads yang ada kat blog ni sekali ye….hehehe


- Pemenang2 akan ditentukan oleh SpendaLusuh sendiri
- SpendaLusuh akan memilih 7 follower yg paling FANTASTIC sebagai pemenang.
- Kalau sempat, keputusan akan diumumkan pada 1/8/2016.
- Keputusan penganjur adalah muktamad.
- Segala bantahan dan surat menyurat tidak akan dilayan.. hehehe


Semoga Berjaya....




1 comment:

  1. Good luck AR :) Siqah pun join jugak nie. Hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign