Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: SELAMAT HARI RAYA!!

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

19 July 2016

SELAMAT HARI RAYA!!


Selamat hari raya uolls...masih belum terlambat kan..haha walaupun harini dah 14 syawal (ye ke ek) rasa macam betul dah. hehe.. Alhamdulillah weekend lepas mak AR ada buat open house skit. memandang kan kakak2 dan AR beraya/giliran rumah mertua tahun ni. So kita orang ambil peluang ni untuk bergambar kenangan raya. Malang nya ada 3 orang x masuk gambar. 2 orang menantu mak dan sorang cucu. ok la tu kan...xde 3 orang pun dah penuh dah gambar nya. hehe



Adik beradik 10 orang. emak seorang. kalau berkumpul meriah habis. buat open house tak payah jemput orang lain dah. haha


  

Ini pulak...kakak2 daku. Sebelah kiri kaklong dan kak da (kakak no 2) semua dah mak mak...dan sorang mak buyung. AR la tu...ahaks.. Setakat harni semua nya anak 3. cuma si adik nya ni ha laju skit maklum lah suri rumah dan planning lain dari yang lain. maap la ye.. ;)





untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign