Ajuya Rashid: TESTIMONI LECITHIN SHAKLEE ~ HILANG 6 KG, BAJU LONGGAR

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

24 July 2016

TESTIMONI LECITHIN SHAKLEE ~ HILANG 6 KG, BAJU LONGGAR

kurus dengan lecithin

Waaa suka tak bila berat dah turun? Feza amalkan 6 biji lecithin setiap hari tau. Lecithin ni adalah salah tu produk dalam set slimming shaklee. Kalau nak bajet boleh je cuba lecithin je dulu. In Shaa Allah boleh la jadi macam feza .hehe..

Berat turun 6kg, susut inci dan baju lama pun dah boleh pakai seronok ke seronok?

Lecithin berfungsi sebagai 'pemecah lemak' (fat emulsifier). Lecithin didapati daripada tisu haiwan dan tumbuh-tumbuhan seperti jagung, telur dan kacang soya. Lain-lain fungsi;-

  •  untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids) 
  • Lecithin memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol. 
  • Ia membantu menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL) 
  • Membantu mengawal paras triglycerides (a type of fat found in your blood. Your body uses them for energy)
  • Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah. 
  • Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol 



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign