Ajuya Rashid: TESTIMONI SET GASTRIK SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

08 August 2016

TESTIMONI SET GASTRIK SHAKLEE

masalah gastrik




"TERIMA KASIH SHAKLEE
😊💪
Yes. Nak share my own experience kena gastrik yg teruk. Sangat teruk! Budak office Isha je yg tahu macam mana teruk gastrik Isha
😂
Pukul 3 pagi tengah kerja midnight shift buat run audit utk hotel. Terpaksa colleague hantar Isha p clinic sebab dah tertonggeng tonggeng tahan sakit. Sampai je clinic, tudiaaa kena sedas injection. Grr!
Everymonth mesti kena p Watson beli 2 3 kotak Gaviscon. Kenapa 2 3 Kotak? Standby dalam handbag, dalam kereta, dekat rumah, dalam drawer office. Haa senang cerita semua tempat yg Isha selalu pegi la. Kalau takde or kehabisan stok mula laa menjajau tanya org sana sini ada Gaviscon ke tak. Ada satu kali siap call kawan 'tolong laa hantar aku Gaviscon satu, nak mati dah ni' pukul 2 pagi. Nasib kawan memahami terus hantar.
Sampai satu tahap. Gaviscon pun dah tak jalan and takde effect
😭
Jumpa doctor, sebab kerap sangat kena. Doctor suggest pegi Hospital besar buat scope. Haaa honestly Isha palinggg laa tak suka nak pegi hospital ni. Takut kena injection
😂
😅pernah kena operate 2 3 kali, time doctor nak bius, nak set branula aku ngelat mintak neb utk bius. *kelebihan student nurse dulu so doctor tak boleh la nak byk bunyi
😂

Bila dengar kena buat scope. Masuk wayar dari mulut ke perut masuk camera MEMANG TAKLA! Gigih cari supplement sampai jumpa ESP. Consisten minum ESP and consume Set Gastrik Shaklee. Alhamdullillah
👍💪😊
Memang ada perubahan. Sahur ESP pun boleh kenyang tanpa rasa pedih hulu hati sampaii la ke petang.
✔️Gastrik takde.
✔️Skin pun semakin cantik. 
✔️Jerawat hilang. 
✔️Duit jimat sebab supplement boleh tahan berbulan bulan. Dulu sekali pegi clinic tak sah kalau tak RM50.

Haah. Ni surat doctor suruh refer hospital yg sampai sekarang terkubur je dalam drawer bilik
😂
Siapa ada gastrik cubala try Set Gastrik Shaklee
😊
 HIGHLY RECOMMENDED!
😍
InshaAllah dengan izin Allah." - iSYA 

Alhamdulillah..suka AR bila baca feedback customer ke arah yang positif..dan AR sendiri nak share mak AR pun amalkan ESP sebab gastrik. bangun pagi memang perut mak selalu memulas dan pedih. sebelum ni nak buat kerja pagi2 memang kena rehat dulu lepas tu nak kena masak breakfast ambil masa sampai rasa tak selesa perut. Sekarang ni Alhamdulillah..bangun je terus shake ESP dulu alas perut. dann memang puas hati mak cakap..lunch lambat sikit pun xpe kalau dah minum ESP pagitu. 
Bagi uolls yang kronik atau memang ada masalah gastrik cubalah ESP sekurang2 nya. yang lain2 tu kalau ada lebih bajet baru tambah. In Shaa Allah dapat membantu masalah sakit perut atau gastrik uolls.

untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign