Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: ESP SHAKLEE ~ PROMOSI SEPANJANG SEPTEMBER

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

08 September 2016

ESP SHAKLEE ~ PROMOSI SEPANJANG SEPTEMBER



Haa sempena bulan promosi ESP ni..AR pun rajin la pulak ter ambil gambar dengan koleksi shaker shaklee ni. hehe. yang warna biru ni adalah yang paling latest. Bulan ni baru ada kat shaklee tau. dan nak dapat kan ia pun ada syarat dia. kena buat belian produk baru boleh beli shaker ni. ahaks



Shaker ni agak lama jugak...tapi ini lah yang paling senang nak shake ESP..siap ada spring juga kat dalam. shake shake terus teguk


yang ni pun boleh kata special edition..sebab dijual di National Conference je. kena la beratur kalau nak beli. AR ada simpan beberapa pcs.


Haha...citer pasal shaker pun jadi lah....sape tak suka bila ada koleksi macam ni kan. hmmm sape nak sape nak...meh bisik2 dengan AR. 



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign