Ajuya Rashid: SEKITAR SAMBUTAN MAJLIS PENUTUP BULAN KEMERDEKAAN SK PUTRA HEIGHTS 2

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

22 September 2016

SEKITAR SAMBUTAN MAJLIS PENUTUP BULAN KEMERDEKAAN SK PUTRA HEIGHTS 2



MasyaAllah comel2 nya tengok anak2 ni pakai baju bendera. semangat parents pun nak siapkan anak2 kan. tak terkecuali la AR. Hehe itupun last minit maklum la cikgu maklum kan masa on the way balik kampung dah untuk raya haji. seminggu cuti memang tak ada kat rumah pun. 



Tina bersama rakan sekelas dan cikgu wan (cikgu kelas) masing2 seronok menggayakan pakaian bendera masing2. 


Alahai budak tak sihat ni..Kisah nya bangun pagi tu masa AR kejutkan dia panas badan nya, AR tanya ok x macam demam je. Dia kata ok pening sikit je. nampak macam semangat nak pergi sekolah sebab nak join meragakan baju dia. Mana tak nya masa AR kata nak pergi ambil baju bendera setiap minit tanya dah ambil ke belum, bila nak pergi ambil. dah pergi ambil terus terpacul " terima kasih umi"!! kembang kempis la umi walaupun baju pinjam..hehe



Tempat ke 6...saguhati ok la kan last minit dan sangat simple. asalkan Tina dapat join kawan2 meragakan baju bendera.


Gambar ehsan dari guru kelas semua nya. AR memang teringin nak masuk tengok. last2 lepak tepi padang sekejap tinjau2 nampak baju je lah. haha. bukan apa risau sebab tina kata dia pening. awal2 dah pesan kalau penat duduk. Nasib baik cikgu pun faham bagi anak2 duduk.



Semangat betul anak umi..hehe


Cikgu2 pun bukan main semangat ye...hehe..Alhamdulillah. sekadar nak coretkan memori untuk anak umi..so kasi masuk blog. 

Salam kemerdekaan semua...hehe. tak apa la lambat pun janji semangat tu tetap ada ;)




Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



1 comment:

  1. wahhh... sekolah baru tu. macam kenal je. hihihi.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign