Ajuya Rashid: January 2016

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

20 January 2016

MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz




Assalamualaikum
MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz | MAA Takaful berhad merupakan satu syarikat insurance yang telah lama bertapak di Malaysia. Simpanan bertakaful MAA adalah simpanan yang dilaburkan di dalam dana syariah, yang menepati segala aspek- aspek yang telah ditetapkan dalam islam. Dana ini juga dilindungi oleh PDIM yang menjaga institusi perbankan dan insurans sekiranya terjadi apa-apa kepada syarikat pelaburan.

Peningkatan kos sara hidup yang tinggi kadang kala memaksa kita untuk membuat persediaan keewangan awal bagi mengelakkan sebarang kemungkinan yang tidak diingini berlaku pada masa akan datang. Lebih-lebih lagi persediaan KOS PENDIDIKAN ANAK-ANAK masa kini. Mennyedari masalah ini, MAA Takaful dengan berbesar hati menghulurkan tangan kepada anda para Ibu Bapa bagi membimbing anda dalam merancang keewangan dari aspek pendidikan anak-anak anda. Dengan perancangan keewangan ini, anda bakal menerima sebanyak RM 25 930.00 dengan hanya penyimpanan RM 100 setiap bulan. Memang berbaloi. Untuk maklumat lanjut sila klik (DI SINI).  


Bagi membantu anda mendapatkan maklumat terperinci tentang Pakej Pendidikan Takaful ini, boleh lah bertanya dengan mana-mana agent MAA Takaful ataupun bertanya secara personally dengan Encik Nizam di talian 0176338008 (call/whatsapp/telegram). Sudah pasti layanan istimewa akan diberikan. (Klik di sini kalau nak mengurat abang Nizam ni yer)

Anda semua inginkan barangan seperti Diari dan Cash khas dari MAA takaful? Jom join MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Syarat-syarat seperti berikut:

Syarat-syarat:

1. Sila follow blog di bawah
2. Buat satu entri SEBIJIK macam entri ni siap dengan banner dan backlink segala bagai dengan tajuk MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Nak mudah copy and paste coding kat bawah ni jer (WAJIB)

3. Dah sudah buat entri SEBIJIK macam entri ni, paste link URL entri dalam runagan komen di bawh ni.

Mudah kan? 3 step je. Tak banyak la. Hehehe 

Hadiah yang bakal di menangi

Tempat pertama - RM50 + Diari Khas dari MAA
Tempat kedua - RM 30 + Diari Khas dari MAA
Tempat ke tiga - RM 20 + Diari Khas dari MAA
Saguhati 1 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 2 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 3 - Diari Khas dari MAA

Pemilihan pemenang adalah secara random by Random.org

Jangan lupa join tau. Sila la war-warkan pada yang lain. Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 31 Januai 2016. 

**Senarai peserta akan di kemaskini dari semasa ke semasa.

With Love
Papaglamz

-seikian-





TIPS KESIHATAN DAN KESUBURAN LELAKI



untuk meningkatkan kesuburan lelaki disamping mengurangkan kesan buruk stress, makanan juga penting. Makanan yg berkhasiat dan berzat sangat penting, makanan segar dan mentah iaitu sayur2 dan buah2 sebagai sumber vitamin dan antioxidants. Berhenti merokok dan minum arak, kurangkan kopi, minum lebih jus buah dan green tea. supplement vit C dan E, folic penting. oyster, blackcurrent, bijan, mustard dan celery menjadi sumber logam zinc dan kecang saperti brazil nuts jadi sumber selenium , keduannya penting untuk suburkan benih lelaki. jauhkan cheese, krim, dagin berlemak, choklat, dan makanan diperoses. Makanan yg mengadungi Omega3 saperti walnuts, flax seesd oil, Sayur2 bayam asparagus avacado dan kekacang, buah2 citrus saperti oren, lada merah, keledek merah perlu sering dimakan. akhirnya ambil vitA yg penting utk maturasi sel2 benih lelaki. - Dr Hamid Arshat




Di Shaklee abang-abang sado boleh la mengambil vitamin-vitamin berikut untuk memastikan kemaskulinan uolls berkekalan dan mantap. hehe


1. Omega Guard
 - Kaya dengan omega 3 dan 6, Membantu mencegah penyakit saluran darah dan strok,
 - Melindungi jantung
 - Mencegah penyakit alzhemier
 - Memecah lemak jahat
 - Memelihara otot 
 - Meningkatkan keupayaan ingatan
 - Mengatasi masalah perut buncit


2. Zinc Complex
 - Memperbaiki masalah prostat
 - Zinc adalah khazanah lelaki (Zinc dalam prostat lelaki adalah 10kali ganda dari organ lain)
 - Mengatasi diabetis


3. Vitamin E Complex
 - Membantu Melambatkan penuaan
 - Meningkatkan penghasilan sperma
 - Mencegah kanser dan penyakit kardiovaskular
 - Melindungi jantung
 - Kaya dengan selenium yang penting untuk benih lelaki



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




19 January 2016

Giveway January Cash RM500 by Emas Putih

Giveway January Cash RM500 by Emas Putih|  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih.
[Tekan Banner Di Atas Untuk Join]
Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :

1. PANTAS BERTINDAK
Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.

2. SENANG & MUDAH
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4. PENGIKTIRAFAN
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.

5. 98% PENGGUNA BERPUAS HATI
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari kami menerima testimoni positif dari pengguna.
Sesiapa yang berminat boleh dapatkan REFINITY Acne Hydrogel di http://refinity.com.my/ . Hilangkan jerawat anda semudah A B C dan sepantas kilat dalam masa 24 jam !! 

Harga  : RM70 sebotol / 2 botol RM130 *hargapromosi*

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , dan Refinity Malaysia. Terima kasih kerana join GA ini :)

16 January 2016

Giveaway from Suria Online Shop

KLIK BANNER UNTUK JOIN!!



SYARAT-SYARAT:

1. Buat satu entry 'Giveaway from Suria Online Shop'
2. Upload gambar banner di atas dan link kan pada post giveaway.
3. Follow Blog penganjur 
4. Like FB page  SURIA ONLINE SHOP
5. Tinggalkan link post anda di bahagian komen entry giveaway.

HADIAH:


>> Adrina akan pilih 3 orang pemenang secara rawak atas bantuan random.org
>> Pemenang akan dipilih berdasarkan syarat diatas ye... Tak memenuhi syarat,kita random lagi..hehe (aci tak?huhu)
>> 3 Pemenang tersebut akan dapat SABUN DHIA dari Nona Roguy melalui pos.



15 January 2016

CEGAH HEAT STROKE KETIKA CUACA PANAS TERLAMPAU "EL NINO"


el nino


2 3 hari ni malam-malam pun rasa panas kan. aircond kat rumah pun rasa tak cukup. rasa macam nak tukar aircond baru dah. hamboih. seperti yang di war2 kan di media. negara kita sedang mengalamni El NINO iaitu cuaca panas yang melampau boleh mencecah sehingga 41 darjah celcius..fuuh ikutkan hati nak je duduk diam2 dalam bilik aircond. tapi apakan daya anak2 kena pergi sekolah. hehe. 

Cuaca panas melampau ni boleh menyebabkan "heat stroke" atau strok haba yang mana ia boleh menyebabkan kematian kerana suasana sekeliling terlalu panas dan mengakibatkan keadaaan dehidrasi yang terlampau, kekeliruan seterusnya boleh menyebabkan keadaan tidak sedarkan diri (koma).

Siap kan diri untuk ambil langkah pencegahan seperti :-

1. Minum air kosong (kerap dan banyak)
2. Minum air isotonik (mampu menggantikan air garam yang keluar melalui peluh dengan cepat)
3. Kerap mandi untuk menyejukkan badan 
4. Menghadkan aktiviti luar rumah
5. Banyakkan berehat
6. Memakain pakaian longgar, ringan dan terang
7. Elakkan bersenam dibawah terik matahari
8. Elakkan berada didalam kenderaan dalam keadaan tingkap tertutup




Shaklee mempunyai minuman isotonok yang mampu menggantikan air dalam badan yang hilang dengan cepat. Minuman ahli sukan yang sesuai untuk semua golongan. 




untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



14 January 2016

AWET MUDA TANPA SUNTIKAN DENGAN VIVIX SHAKLEE

awet muda tanpa suntikan

Sape taknak awet muda tipu la kan..AR sendiri kadang2 rasa nak makan je semua produk shaklee. sebab nak awet muda punya pasal. mau tak nya setiap kali pergi kelas nutrisi atau dapat info dari upline mesti teruja nak cuba sendiri dulu. huhu. Silap hari bulan jadi duta Shaklee free.. haha berangan la kamu sorang2.

Buat masa sekarang tak ada la AR nak makan semua. mana yang rasa AR banyak kurang AR ambil la. dan sudah semestinya set menyusukan badan. Apa yang penting kesihatan AR dan baby yang menyusukan dulu. Cantik itu bonus..ahaks.

Zaman sekarang ni memang kebanyakan nak cantik cepat je kan. lepas tu tak fikir panjang dah kesan jangka panjang. Esok2 jadi apa2 hmmm sape nak jawab. Baik lah kita cantik perlahan2 dan semulajadi. gituuuu. Tak semestinya ambil yang mahal ke murah ke. tengok la bajet kita setakat mana kan. hehe.. 

Untuk ketiga2 produk diatas boleh dikatakan Vivix dan colagen adalah produk premium. dan Vitamin C produk mampu milik. Kalau mampu ambil ketiga2 lagi la maveles. 

Bulan ni je tau. January 2016 ni Vivix ada promosi Beli 6 percuma 1. dan kalau beli 2 botol dapat diskaun 5%. 

Harga Retail bagi setiap produk (untuk mendapatkan harga yang lebih murah anda dinasihatkan untuk mendaftar sebagai ahli )

Vivix : Rm475.00 untuk penggunaan sebulan 
Shaklee Collagen Powder : Rm298.00 (15 sachets)
Vitamin C : Rm92.00 untuk kegunaan 3 - 6bulan




untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




13 January 2016

WORDLESS WEDNESDAY


Baru tahu ni...nak awet muda kurangkan gula tauuu. 




untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




12 January 2016

BELL PALSY DAN SHAKLEE

bell palsy dan shaklee

Pernah dengar Bell Palsy? Lepas dapat testimoni ni dari rakan shaklee AR baru AR ambil tahu pasal penyakit ni.Rupa2 nya Bell’s palsy ni satu penyakit kelumpuhan muka idiopatik (tidak diketahui punca) akibat disfungsi saraf tengkorak VII (saraf muka) yang mengakibatkan ketidakupayaan mengawal otot muka pada bahagian yang terjejas, dan kebetulan juga ada seorang mak kawan AR pun pernah terkena benda yang sama akibat dari infection di gegendang telinga dan tekanan hingga ke saraf muka. Beliau juga ikhtiar dengan Vivix..Semoga ada berita baik juga lepas ni. 

Jom baca perkongsian kisah Faiza akibat terkena bell palsy. 

"Alhamdullilah 2 oct 2015 Saya bangun sebelah muka da jatuh, Xbole senyum, Mata x bole tutup, Air mata mengalir macam menangis, Sakit, Rasa tegang je, Dr sahkan saya diserang bellpalsy, Bukan STROKE, tapi kelemahan sebelah otot muke. Saya di steroid Punca UNKNOWN Tapi maybe sebab saya menyusukan dan baru lepas bersalin 

Saya tidak mengambil sebarang steroid lagi selepas tu..hanya dengan 

SPECIAL DOSE vivix
Omega guard
Bcomplex
Vitamin E
dgn extreme

Saya juga menjalani fisioterapi Alhamdullilah selepas 90hari Saya diberi kesempatan SENYUM kembali Share la Saya izinkan Kalau ade ahli keluarga / sahabat handai yg mengalami berikan support Ia bukan mudah seperti dijangka Saya dan sahabat ‪#‎bellpalsy‬ sahaja yg tahu apa yg kami rasa.. Actually its more to self confidence / esteem Tapi serius is MANIS untuk diingati Dalam calender kehidupan Hadiah dari Allah Harap ia menghapus dosa2..."


untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




11 January 2016

Segmen Blogwalking | Yaya Cendana




hoho dah lama x menyegmen kan diri ni...buat pertama kali nya di tahun 2016. yaya cendana jadi peserta pertama. hehe. Klik Banner Untuk Join ya





REVIEW RAYANI AIR ~ PENGALAMAN TERBANG BERSAMA RAYANI AIR

pengalaman terbang bersama rayani air

Review Rayani Air...saje nak share pada sesiapa nak cuba Rayani Air pengalaman AR terbang bersama Rayani Air. Memandangkan AR pun baru cuba Rayani Air nora bagi 8 bintang!! Banyak tu daripada 10 bintang. Hehe. Ok la dengan tiket berharga Rm100.00 dari Kota Bharu - Kuala Lumpur kann.




Tempoh hari AR dari KB bersama mak, Nayli dan nenek (tokmek). Ambil service wheelchair. Untuk tiket tokmek harga Rm150.00 sebab agak last minit tempahan. AR dan mak tiket berharga Rm100.00. Maklum la kita orang dah sampai KB baru berjaya pujuk beliau untuk ikut ke KL. Tina dan yaya tinggal dengan papa di KL..hehe umi balik dengan nenek je. atas urusan nak jahit baju kawin. alasan nak balik jenguk tokmek jugak. 



1. Wheelchair service - sangat mesra, lepas je check in di kaunter terus ke kaunter service Rayaniair tokmek ditolak ke balai berlepas, penumpang pertama yang masuk ke cabin. AR pun join sbb ada Baby. Tokmek dipimpin hingga ke tempat duduk. setiba nya dia KLIA 2, tokmek di bawa hingga ke luggage collection. Ambil beg baru pramugara beredar (siap tolg ambil troli)





2. Tempat duduk agak selesa berbanding Airasia, Malindo, Firefly. 



3. Snack in flight (kacang, muffin dan apple jus) layan sampai touch down Di KLIA 2
4. Pramugari bertudung dan sopan sejuk mata memandang.
5. Bacaan doa sebelum berlepas. Errr xsedar dorang tengah baca doa. Sebab bz dengan Nayli sedar2 org sebelah tengah tadah tangan.
6. Maklumat keselamatan personal untuk penumpang yang bawa baby mcm AR. Extra seat belt
7. Touch down sangat smooth.
8. Free luggage - naik flight lenggang kangkung je masing2 (masa balik KB ada 3 beg kena usung naik atas..fuuh )
9. Keseluruhan memang memuaskan. 

Best..tempah lagi awal lagi murah. Harga tiket pun termasuk taxes dan gst. So tiada cas tersembunyi. Lepas ni kita naik RayaniAir je ye. Tapi kalau kena harga tiket beza sangat jauh terpaksa gak la naik yang lain. Kuikui


Tempahan boleh dibuat secara online di http://rayaniair.com/rairweb/index.php 




Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




10 January 2016

TESTIMONI VIVIX SHAKLEE ~ BACAAN KENCING MANIS TURUN, AWET MUDA



vivix untuk awet muda


Harini group shaklee AR di gemparkan dengan testimoni vivix shaklee untuk kencing manis. hehe gempar tu. mau tak nya dah la bacaan kencing manis turun lepas tu tengok muka mak dia yang berumur 53 tahun. lebih kurang umur mak AR tau tak. Tapi kulit dia macam umur 20 an. huwaaa terus rasa nak amik vivix gak. hehe. jom baca perkongsian beliau 


"GULA Dari 28.7 turun 6.5
-------------------------

Masih ingat kisah mak saya yang bacaan kencing manis beliau paling rendah 8.3 dan paling tinggi 28.7 sejak kena kencing manis? Purata biasanya 11-14. 

Hari ni mak saya beri khabar gembira. Bacaan 6.5 lepas sarapan nasi lemak dan roti telur goreng.

Rahsianya? Vivix konsisten hingga sekarang. Hampir setahun dah rasanya.

Alhamdulillah. Syukur.

Kesihatan orang tersayang = PRICELESS

Selain Gula ok
Kulit lebih sihat dan flawless pada usia
53 tahun!"





Info lanjut mengenai vivix boleh tengok dekat SINI



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

09 January 2016

KESAN PENGAMBILAN 6 BIJI LECITHIN SETIAP PAGI ~ FUYYOOO TURUN 8KG DALAM MASA 7 MINGGU



turun 8kg dengan lecithin

Tu diaaa...kesan pengambilan 6 biji lecithin setiap pagi. brother Master Dosh iaitu leader dalam group shaklee AR berjaya menurunkan berat badan nya serta mengempiskan perut dengan jaya nya. Suka ke suka?? sape tak suka dapat berat idaman kan. Perut pun slim melim je. Beliau konsisten ambil lecithin sebelum breakfast tau. uolls nak cuba jangan skip2. 


Nak jadi kawan baik dengan lecithin ni..cepat2 roger AR tau. hehe..dalam sebotol ada 180 biji tau. kira sendiri lah kalau ambil 6 biji sehari tahan berapa lama. Harga baru Rm43.00 hmmm murah gilerr ko. 




untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign