Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: March 2016

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

23 March 2016

TERIMA KASIH ZALORA ~ TEBUS VOUCHER RM100.00 DARI ZALORA

mango purse zalora

Terima kasih Zalora sebab dah gantikan purse AR. hehe. haritu dapat email untuk collaborate dengan zalora. Hanya buat entry yang diberikan dapat la voucher Rm100.00 untuk pembelian di Zalora. Kebetulan memang tengah nak gantikan purse AR yang dah usang tu. Terus la setuju sebab ada ternampak jugak iklan zalora duk lalu lalang kat wall facebook. Cuci mata katalog dia. ;) Sangat cantik purse ni. suka2.

Dapat la pengalaman shopping di Zalora kan...rupanya memang best shopping kat zalora. mesra pengguna dan tak pening2. direct to the point. tau2 dah siap order dah. tunggu je depan rumah, bahaya betul. jangan la bosan2 pergi masuk website dia. haha macam2 ada kot..takut tak cukup iman.

dapat voucher 100 zalora

Hehe...First time pakai purse sampai lunyai macam ni. Tak tau la sebab apa. kualiti ke apa. Sebelum ni sampai dah bosan tunggu bertahun2 tak rosak2. Dah rosak macam ni pulak tak ada masa nak cari. Bila Zalora offer voucher tu lagi la laju. Online je kan..Klik2 dah sampai depan rumah. Cuma nya..sedikit terkilan AR order hari khamis kalau tak silap..hari khamis minggu depan nya baru sampai. Kita ni nak keluar rumah pun fikir banyak kali takut nya barang sampai. 

Apa2 pun..rezeki jugak kan. sape nak bagi. Kalau tidak taktau bila nak tukar purse lama tu. Bukan nya tak boleh beli tapi susah sangat nak pilih nak shopping2 cari yang betul2 suka. 



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


22 March 2016

CADANGAN SET HANTARAN KAHWIN SKINCARE NUTRIWHITE SHAKLEE


Assalamualaikum uolls..12 March lepas berlangsung lah sudah majlis perkahwinan adik AR yang no 5. Alhamdulillah semoga beliau berbahagia dengan pasangan pilihan. 

Benda yang paling nak highlights mesti lah set hantaran kahwin ni..Alhamdulillah ada rezeki lebih boleh la AR sponsor set skincare Nutriwhite shaklee ni untuk beliau. Lagipun beliau memang pengguna tegar pencuci muka nutriwhite. 

Dalam set skincare nutriwhite shaklee ni ada 7 sebenarnya untuk yang betul2 lengkap. Tapi AR hanya sponsor yang basic sahaja untuk beliau. hehe nak lengkap sampai 7 beli sendiri ye. Untung dah hakak dah payung 3. ;)

1. Gentle action Make up remover
2. Foaming Cleanser
3. Softener
4. Daily Whitening Essence
5. Ultimate Lotion 
6. Spot treatment
7. Overnight Renewal Whitening

Yang paling basic untuk pengantin AR sediakan ialah..

1. Gentle Action Make up Remover
2. Foaming Cleanser
3. Ultimate Lotion


Sekitar Majlis Akad Nikah dan Bersanding Ara & Epul



Majlis akad nikah selepas solat jumaat 11 hb..tema warna biru. manakala awok2 warna hijau. 

Alhamdulillah...pengantin yang ke 4 dari 10 adik beradik..haa ramai lagi yang menanti tu


12hb Mac..Majlis bersanding..Tema white / silver untuk pengantin..pink / silver untuk family...Gambar kat atas tu tak penuh tu. susah sangat nak panggil semua orang bagi ada. masing2 bz. So ini gambar hp AR je. Tunggu photo rasmi dari photographer. 


Gambar kenangan anak2 dengan mak ucu dan pak ucu bersanding. Umi nya plak..ambil peluang kenakan pengantin. Suap pulut cicah garam dan gula. hehe...tak sedap la. eh sedap la...sweet and sour tu. hehe

Masa majlis sedang berlangsung Stok ESP Shaklee hakak sampai..hehe..terus bukak kasi pengantin selfie.haha..maap ye pengantin. terima kasih jugak sebab layan kakak mu.


untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.






16 March 2016

TESTIMONI SET SLIMMING SHAKLEE ~ 18KG SAHAJA YANG LOSS...

set kurus shaklee


Aku yang dulu bukan lah yang sekarang...Dulu aku TEMBAM..CHUBBY YANG AMAT..sekarang aku sudah SLIM..tapi takdelah slim sangat...setakat 18KG SAHAJA YANG LOSS...

Haa 18kg je loss tu..hehe jom baca kisah seterusnya testimoni set slimming shaklee dari Raha 


"BERMULALAH....alkisah...semuanya sebab dia..dan dialah punca raha kenal SHAKLEE...love u my dear maeisya...thank you dear...Sebelum hamil maeisya...saya sangat lah BERISI orangnya..memang tak padan dengan ketinggian saya..kalau BMI memang obesiti lah...

Gambar yang paling awal tu sebelum saya hamil maeisya tau...serius saya pun nyampah tengok diri sendiri...Kemudian saya hamil maeisya pada tahun 2011..buat MGTT ke MGGT...alah yang nak check diabetic tu kan...kandungan saya usia 31week..saya kena minum air gula..dan disahkan ade diabetic..bermulalah kerisauan hati...even kena control diet pun kan...tahulah nafsu makan ibu hamil...takdelah sampai kan INSULIN...

After deliver..saya seperti gambar yang DITENGAH tu...kurus sikit lah...sebab masa hamil kan control diet kan..then masa pantang raha consume set pantang+menyusu n BF maeisya secara ekslusif...ia membantu lah menurunkan berat badan saya...

Then..saya NEKAD nak kurus lagi...saya beli#lecithin + #setmenyusushaklee...bulan kedua nya saya add on ESP...hinggalah bulan ketiga....Bulan keempat..tu lah result saya dapat..gambar yang HUJUNG sekali..yang berbaju PINK tu...comel kan...

Dan dari situ lah bermulalah orang tanya saya...makan ape..buat ape...saya just share..dari situ..bila dah ramai beli set slimming ni...saya pass sale pada kak suzi..which now she is my umie...masa ni saya belum join shaklee lagi...so umie pun ajak saya join shaklee..

Sedikit TIPS yang saya boleh share sepanjang saya amalkan #setslimming dan #setmenyusu ni...
Saya TIDAK PERNAH tak makan nasi..hari2 saya makan nasi tau...
Saya TIDAK PERNAH buat senaman berat...
Saya TIDAK PERNAH skip meal"

Produk yang diambil:
1. Lecithin
2. ESP
3. Cinch
4. Omega
5. Alfalfa



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



15 March 2016

GIVEAWAY DAN SAMPLE PERCUMA


waahhh ada kakak kita baik hati buat Give away sempena nak sambut birthday beliau... Harap2 dapat la AR melaram dengan tudung / shawl ye. hehe

Sape nak join klik je banner kat atas ok..simple sangat syarat nya pun




09 March 2016

CARA DAFTAR AHLI BARU SHAKLEE SECARA ONLINE

jadi ahli shaklee

Hai uolls...haritu sempat la snap untuk daftar online ahli baru shaklee. selalu nya main daftar je tak sempat dah nak klik2 handphone. haha. 

Tapi memandangkan ramai juga ahli baru dari group wonderful tanya macam mana nak jadi ahli atau nak daftar ahli baru shaklee secara online ni. Lepas ni senang skit kerja AR kalau buat entry ni. zaaassss bagi link haaa follow la step step nya ye.

First of all...untuk mendaftar ahli Shaklee ni..uolls perlu sediakan wang secukup nya untuk pendaftaran iaitu Rm79.50 sahaja seumur hidup yuran keahlian. Pastikan ada kad kredit atau kad debit untuk pembayaran nanti.

Dann...Minta details bakal ahli shaklee baru seperti dibawah :-

Nama : 
No ic :
Nama pasangan :
No ic pasangan :
No Telefon :
Alamat Email :
Alamat Tetap : 
Alamat Penghantaran : 
No akaun Bank :

Dah dapat maklumat di atas boleh la key in dalan "online enrollment: si www.shaklee2u.com.my jangan lupa login dengan id uolls dulu tau.

lepas tu boleh ikut step2 dibawah 

macam mana nak daftar ahli shaklee

Langkah 1 : Klik "Online Enrollment"
Langkah 2 : Isikan maklumat ahli baru 
Langkah 3 : Lepas dah tekan "submit" maklumat ahli baru tadi..terus pergi ke "PRE ACTIVE"
Langkah 4 : Ambil No ID ahli baru yang didaftarkan tadi.
Langkah 5 : Logout sistem ID anda...Login menggunakan ID baru dengan menggunakan password 6 digit terakhir No ic ahli baru.
Langkah 6 : Buat belian memberkit sehingga selesai pembayaran 

Jika pendaftaran ahli dengan belian produk teruskan membuat belian memberkit beserta produk yang diminta. Jika pembelian tersebut layak untuk mendapat keahlian percuma tak perlu buat belian memberkit. ianya akan automatik untuk dapat kit percuma. Dah selesai pembayaran tunggu la memberkit anda sampai ke depan rumah 2 - 3 hari bekerja. 

Senang kan..Hanya hujung jari...Meh sape NAK JADI AHLI SHAKLEE lagi..AR boleh tolong daftar kan. hehe...boleh kita sama2 berjimat makan vitamin. Kalau berminat untuk buat bisnes boleh la kita buat income dari rumah sama2. In Shaa Allah AR akan beri tunjuk ajar. 

Untuk info lanjut keahlian Shaklee boleh baca FAQ disini


untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


08 March 2016

PROMOSI ESP SHAKLEE ~ BELI 6 PERCUMA 1, PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE

percuma keahlian shaklee

Promosi Promosi, ESP shaklee beli 6 percuma 1, beli 2 dapat diskaun 5%, hehe seronok pulak meniaga bila produk laku keras macam ni. Baru je order 1 set dah licin dah. ada yang nak buat stok untuk bulan puasa nanti tau. maklum la puasa memang ramai akan cari ESP ni. boleh buat sahur. Untung banyak bonus menanti..cantik, kurus dan gebu dihari raya. ecehh

Dengan belian 1 set promosi beli 6 percuma 1 esp ni..uolls automatik layak untuk dapat percuma keahlian shaklee tau dan juga bonus 5%. waahh berganda2 jimat. secara tak langsung dah boleh buat side income dah tu.

Ini la bisnes yang AR cari2 dari dulu lagi..Alhamdulillah belum terlambat. 

PROTEIN ni ASAS dan MAKANAN untuk sel.. penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL.. jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM. Makan supplement apa2 baru la menyerap.

•UNTUK KURUS- ESP mengawal selera makan.

•UNTUK PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari

•UNTUK TAMBAH SUSU BADAN-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu

•UNTUK CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit

•UNTUK SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya.

•UNTUK IBU HAMIL- ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby

•NAK HAMIL- ESP memelihara dan memulihara rahim.. membekalkan tenaga



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


07 March 2016

4 LANGKAH MUDAH UNTUK CANTIK DAN SIHAT




Salam Isnin uolss..sekejap je dalam seminggu berlalu ye...uruskan anak2 sekolah rasa macam baru je hari Isnin, dah isnin balik dah hehe. Maklum la uruskan anak sekolah pagi petang boleh tahan juga penat nya. Dalam masa yang sama buat bisnes online. Kalau time nak ambil order atau nak packing barang memang macam tangan sotong la jawab dia. Tapi bila kita buat kerja yang kita minat dan suka otomatik akan jadi seronok walaupun busy. Anak2 depan mata sape tak suka kan...buat bisnes online, pos barang customer tengah bulan bonus masyuukk sape tak suka. hehe. 

Jauh plak menyimpang ye...Bukan apa AR just nak share apa yang membuat AR boleh terus positif untuk meninggalkan kerjaya sebagai Admin and Account Exec pada suatu ketika dahulu (macam lama sangat baru 4 tahun je) dan menjadi suri rumah dan menjalan kan perniagaan online. Yang paling penting untuk kita sudah tentu lah kesihatan. Ingat 5 perkara sebelum 5 perkara. Salah satu nya ialah Sihat sebelum Sakit. Kalau sakit apa pun tak boleh buat kan. Nak urus kan anak2 dan keluarga dah terbantut. Kadang2 sakit pun kena buat kerja jugak kan..itu la yang buat lagi stress tu.

Ok..Sini sempena Promosi ESP bulan Mac ni AR share macam nak minum ESP dengan gembira. haha. Bagi yang gemar kan rasa soya asli cukup sekadar 1 scoop ESP, 1 cawan air, kacau atau goncang hingga sebati dan minum, 

Bagi susah sangat nak minum plain dengan air kosong je boleh cuba resepi di bawah 

  • ESP + Air suam
  • ESP+ Fresh Milk (sama ada susu kotak atau susu tepung)
  • ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP)
  • ESP + SusuAnmum
  • ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
  • ESP + Nesvita 3in1
  • ESP + jus twister tropicana
  • ESP + Ribena
  • ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
  • ESP + Milo/Horlicks
  • ESP + sirap bandung
  • ESP + fresh milk + 1sudu madu + 1sudu oat + 1sudu serbuk koko (blend) *boleh mix setengah sudu kecikserbuk Shaklee fiber (jika ada)
  • ESP + KOKO + OAT
  • ESP + Milo/Serbuk Coklat Cadbury + SUSU HL 
  • ESP + kurma + oat+ susu tepung + madu + air msk (blend)
  • ESP + kurma + kismis + badam + fresh milk
  • ESP + meal shakes + MILO
  • ESP + Nestle Bliss (sejuk2 dari peti ais)
  • ESP + Kurma + nestum (bukan 3 in 1) + mealshakes + susu tepung
  • ESP + kurma + badam + avocado + ais(blend sekali) -->hasil? sgt mengujakan!!

Selamat mencuba!!


untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



02 March 2016

PROMOSI ESP SHAKLEE KEMBALI LAGI

esp shaklee harga murah

Uolls peminat tegar ESP SHAKLEE meh nak habaq mai..ada promosi tau bulan Mac ni. Beli 6 Free1, Beli 2 dapat diskaun 5%. haa..mana satu nak? Murah gila amat la kalau macam ni kan. Nak murah dan lagi jimat terus join ahli uolls. Confirm tak menyesal. 

Ok..Untuk belian 2 tong ESP. Bernilai Rm302.10 harga termasuk gst. dan...ini harga sebelum harga ahli tau. kira sendiri la kalau uolls join ahli bayar rm80.00 jimat 20 - 25%. Bila dah join ahli lepas ni boleh buat belian dengan harga ahli produk shaklee seumur hidup.


pengedar shaklee putra heights


Untuk belian 6 canister ESP uolls akan dapat percuma 1 canister ESP. senang je ni kalau satu family memang minum ESP. hehe...Emak, kakak, kakak, adik, kawan dan diri sendiri..6 canister dah kan..dapat la extra untuk diri sendiri satu canister. hehe. Bukan tu je. Harga retails adalah RM954.00 tapi..dengan pembelian set promosi buy 6 free 1 ni uolls layak dapat FREE MEMBERSHIP tau. confirm2 la dapat jimat 70.00 dan dapat pulangan 5% dari harga ahli ( 954.00 - 25%). 

Lepas tu..kalau nak buat bisnes dengan AR dialu2 kan sangat la. In Shaa Allah AR akan bantu dari segi info dan marketing. yang penting kena rajin dan bersedia menerima teguran. Sama2 dapat jana income kan. Dari rumah secara full time macam AR sendiri atau secara part time sambil bekerja. waahh senang nya nak buat #2kerja sekarang ni. 


untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




NIKMATI MASTERCARD PROMO SETIAP HARI KHAMIS


Tahu apa yang menarik pada setiap hari Khamis bagi semua pemegang kad kredit Mastercard? Well, untuk mereka yang kaki shopping secara online dan sukakan tawaran harga yang berbaloi, hari Khamis merupakan hari terbaik untuk anda membeli-belah secara online di laman web ZALORA Malaysia untuk menikmati potongan tambahan sebanyak 7% atas semua barangan dengan menggunakan kad kredit Mastercard. Best kan?


Selain boleh menikmati promosi mingguan ZALORA yang biasanya memberikan anda 18% - 20% diskaun atas barangan tertentu, anda masih boleh menikmati Mastercard promo ZALORA dengan potongan tambahan 7% dimana jika pada asalnya diskaun yang diberikan adalah 20%, total keseluruhan diskaun yang boleh anda nikmati adalah 27% apabila anda mengunakan kad kredit Mastercard ini.

Bukan itu sahaja, anda juga boleh mengumpul mata ganjaran setiap kali anda menggunakan kad kredit Mastercard ini yang boleh dituntut kemudian. Ganjaran berganda untuk pemegang kad kredit Mastercard yang bukan sahaja boleh menikmati harga barangan dengan potongan istimewa, malah mendapat mataganjaran yang menarik!

Oleh itu, jika anda merupakan seorang yang kaki shopping online dan pemegang kad kredit Mastercard, jadikan hari Khamis sebagai hari kegemaran anda yang baru! Nikmati penghantaran percuma terus ke rumah anda serta pulangan juga secara percuma selama 30 hari selepas tarikh pembelian apabila anda membeli-belah di ZALORA Malaysia!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign