Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: November 2016

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

03 November 2016

PROMOSI NOVEMBER ~ ALFAFA DAN LECITHIN SHAKLEE BELI 3 FREE 1






Uolls jangan miss promosi november shaklee ni tau. produk hangat dari Shaklee...memang tiap-tiap bulan pasti permintaan tertinggi walaupun tak ada promosi best macam bulan ni. So ni la masa paling sesuai untuk borong stok sendiri. Buat pengetahuan uolls gabungan Lecithin dan Alfafa adalah gabungan yang ideal untuk kekal sihat dan langsing. Serius bukan nak cakap apa...kakak AR sendiri pengamal tegar 2 produk ni. 2 produk ni memang dia takkan miss. AR sendiri pula sebelum pregnant memang amalkan alfafa dan menjadi produk kegemaran sebab alfafa lah AR jatuh cinta pertama dengan Shaklee ecehh.

Berita baik nya nak bagitau ni. dah la murah...lepas tu untuk sebotol lecithin dan alfafa tu boleh bertahan untuk sebulan. jadi dengan belian set promosi ni uolls akan dapat jimat stok sebulan. beli stok untuk 3 bulan dapat free sebulan. haaa jimat ke jimat. 

Dann...tak lupa juga supplement untuk anak=anak iaitu Vitalea For Children..Multivitamin yang paling mudah untuk anak2 kunyah. dengan hanya sebiji sehari anak2 dapat melengkapi keperluan harian vitamin mereka.



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign