Ajuya Rashid: 2017

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

20 September 2017

PENGALAMAN BERSALIN DI COLUMBIA ASIA PUCHONG

kos bersalin di columbia asia


Hai semua...harini baru sempat nak share pengalaman AR bersalin kan Haris di Columbia Asia Puchong awal bulan November lepas..hehe. Haris dah nak masuk 9 bulan dah pun. Tapi takpe lah sekurang2 tercoret juga kenangan dan pengalaman yang paling indah untuk kami berdua. eh family. 

Alhamdulillah...Malam tu 8hb November AR dah rasa lain macam..contraction tak kuat tapi regular. so dah bagitau husband standby lah rasa nak kena pergi hospital dah ni. 

sampai je Columbia Asia terus naik ke labour room untuk cek CTG. masa tu pukul 2 pagi. tu pun dah lama baru decide pergi hospital je lah kang tak lena tidur duk kira berapa kali baby mengeras. hehe. 



Sempat selfie ek sambil ber CTG. Lepak di Labour room terus dari 2 pagi sampai la baby keluar jam 2 petang. haha. 

bersalin di columbia asia

Pukul 5 pagi kalau tak silap AR ni. mula tu suruh suami balik je tidur kat rumah lagi selesa. lagipun nurse kata esok pagi baru bersalin ni. Baru 2 cm kot masa sampai tu. Tapi dia nak tido situ jugak ikut awak lah.  


Tak kenyang sarapan yang hospital sediakan...sampai la suam AR tapaukan nasi lemak special ni. kena makan banyak2 kumpul tenaga. haha

Lepas je baby keluar. AR di transfer ke wad. Memandang single room dah full amik double room. So malam nya suami AR tak dapat teman kan. huhu. Layan la AR sorang2 baby. Mula nya nurse offer nak jaga baby kat nursery dan bagi baby susu fm. AR taknak...AR nak susu kan sendiri dengan susu badan. Kata nya nak bagi AR rehat maklum la penat lagi baru lepas bersalin. "takpe nurse harini je saya penat" ayat sedapkan hati sendiri. haha. Nekad nak breastfeed punya pasal. 


bersalin di columbia asia puchong

Wad double room...ok la kurang privacy skit sebab ada orang kat sebelah kan. . tv tak share yang penting..haha


Masa untuk pulang...1 hari bermalam dekat sini. petang nya pkul 4 petang dah boleh discharge. Alhamdulillah. semua nya sihat.



Lunch tengahari lepas bersalin tu AR minta bubur ayam je..sedapppp. lapar punya pasal tak cukup. kuikui

Sebenarnya tak plan pun nak bersalin kat columbia Asia Puchong ni..Tapi memandangkan Doktor Haslinda yang AR follow up di KPMC tu pindah ke sini. So AR dan husband decide untuk follow dia. Lagipun dekat je kpmc dengan columbia. hehe. So sempat la 2 kali check up kat sana..and then terus bersalin. 



Nenek Haris aka Mak Mertua ku. datang melawat. saje letak gambar dorang kat sini. untuk kenang-kenangan bila Haris dah besar nanti.

Kos bersalin di Columbia Asia haritu lebih kurang Rm3600.00 mula2 masa AR tanya doktor kos bersalin kat sini doktor kata ada diskaun. Kalau tak mungkin cecah Rm5,000.00. Kos masa tu November 2016 ye..So skarang ni tak tau berapa. 

Alhamdulillah baby keempat bersalin secara normal di Columbia Asia Puchong, layanan yang sangat mesra dan baik dari staff nurse dan juga Doc Haslinda. 


SET PANTANG SHAKLEE

SET HAMIL SHAKLEE


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.

Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




HARGA SET PANTANG DAN MENYUSU SHAKLEE

Set Pantang Shaklee



SET PANTANG BASIC (BCOMPLEX, VITALEA, VITAMIN C, ALFAFA)


B Complex 
  • Sumber Asid Folic : 400mcg harian sebelum konsepsi dan semasa awal kehamilan mengurangkan risiko bayi dilahirkan dengan kecacatan tiub neuron sehinggan 70%. 
  • Menyokong sistem saraf sihat 
  • Penghasilan hormon dan sel-sel darah merah
  • Penghasilan tenaga
Vita-lea Iron Formula
  • Dirumus khas dengan 28 vitamin-vitamin penting dan mineral perlu untuk kesihatan optimum dan tenaga
  • Sumber Zat besi, kekurangan zat besi boleh menyebabkan anemia dalam wanita mengandung dan ibu menyusu
  • masa trimester terakhir fetus menyerap zat besi dari ibu
  • Mengurangkan risiko kelahiran bayi kurang matang
  • Hemoglobin : mengangkut oksigen dalam darah (ibu dan bayi)
  • Kuantiti darah meningkat semasa kehamilan
Vitamin C
  • Sebagai sistem imum membantu lawan jangkitan dan penyakit (bagi wanita hamil, pantang dan menyusu bayi)
  • Penghasilan kolagen - membina tulang rawan dan otot-otot dan tulang fetus
  • Mengandungi bahan semulajadi seperti bioflavonoids , hesperidin dan rose hips untuk meningkatkan vitamin C
Alfafa
  • Membuang angin dalam badan
  • sebagai penggalak untuk menghasilkan susu badan 
  • Membersihkan toksin
  • Melegakan sembelit ketika didalam pantang
  • Menyingkirkan lemak dan kolesterol
  • Mengembalikan kesihatan bahagian intim selepas bersalin (kacip fatimah)


SET PANTANG PREMIUM (SET PANTANG BASIC + ESP + OMEGA GUARD)

ESP
  • Sumber protein yang mengandungi asid-asid amino lengkap termasuk 9 asid perlu
  • Bebas laktosa secara semulajadi
  • Bebas kolesterol secara semulajadi
  • soya tidak diubah suai secara genetik(GMO)
  • Membantu penghasilan susu ibu
  • Trimester ke 2 & 3 bayi sedang berkembang dengan pantas
  • blok-blok pembinaan asas ibu & bayi
Omega Guard
  • EPA dan DHA memberi kesan positif terhadap perkembangan kognitif dan visual bayi bagi ibu hamil
  • Mengurangkan risiko alahan kepada bayi yang dikandung
  • Mengandungi 540mg EPA dan 360mg DHA. 
  • Mencegah sembelit ketika dalam pantang
Ostematrix
  • Kalsium untuk tulang kuat dan sihat(40% daripada susu ibi mengandungi kalsium)
  • Membantu mengasimilasikan kalsium kedalam tulang dan menguatkan
  • merangsang penyerapan kalsium
  • Bantu dalam metabolisme tulang
  • Mengaktifkan enzime yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang
  • Mencegah sembelit ketika dalam pantang

HARGA SET PANTANG BASIC SHAKLEE

Bcomplex       Rm58.75 (120biji untuk 4bulan)                      
Vitalea           Rm93.75 (120biji untuk 4bulan)
Vitamin C       Rm97.50 (180biji untuk 6bulan)
Alfafa              Rm57.50 (330biji untuk 1 bulan)

                     -------------
Jumlah          Rm307.50
                     =========

HARGA SET PANTANG PREMIUM SHAKLEE 

Bcomplex       Rm58.75 (120biji untuk 4bulan)                      
Vitalea           Rm93.75 (120biji untuk 4bulan)
Vitamin C       Rm97.50 (180biji untuk 6bulan)
Alfafa             Rm57.50 (330biji untuk 1 bulan)
Ostematrix     Rm61.25 (120biji untuk 1bulan)
Esp                 Rm161.25 (2sudu sehari 1.5bulan)
Omega Guard  Rm136.25 (90biji untuk 1.5bulan)

                       --------------
                       Rm666.25
                       ==========


Perlu diingatkan harga diatas adalah harga retail..untuk mendapatkan harga yang lebih jimat. AR syorkan uolls terus mendaftar sebagai ahli. Penjimatan sehingga 15-25% bagi setiap produk. silap haribulan boleh dapat bonus (cash rebate) tau. Dengan hanya menambah yuran pendaftaran bernilai RM69.00 anda layak untuk menikmati kelebihan sebagai ahli shaklee. In Shaa Allah AR akan guide anda. 

Info lanjut dan Testimoni Set Berpantang Shaklee KLIK SINI

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



19 September 2017

TESTIMONI SET KESUBURAN SHAKLEE


set subur shaklee


"Alhamdullillah bsyukur sy ke hadrat Allah swt kerana dengan izinNya sy kini hamil dengan bantu dan usaha mengamalkan makanan tambahan dari Shaklee.

Bukan nak berbangga diri tapi ini lah hakikatnya.Pada mulanya sy terkilan dan sedih kerana keguguran pada 10 Mei 2013 tetapi berkat doa dan usaha sy disahkan hamil pada 16 Oktober 2013 di mana usia kandungan sy telah mencapai ke 5 minggu ketika itu.

Sy tidak sangkal akan kehebatan vitamin Shaklee ni kerana sy tidak berpantang mahupun berurut setelah mengalami keguguran pd Mei lalu. Malah sy xjaga makan lgsg.. sy hanya amalkan GLA + VITAMIN E + ESP...!! Kemudian, apabila disahkan hamil, sy amalkan ESP + B Complex + Vitalea + Chewable Vita C.. + Ostematrix... Alhamdullillah tidak ada alahan teruk tetapi sekadar mual-mual mgkn kerana perubahan hormon.

Kini, cinta sy pd Shaklee sangatlah menebal! Bukan sahaja berkesan, malah selamat dan semulajadi.. Kepada mereka yg masih ragu-ragu, rasakan dahulu sebelum menilai.."- Puan Tiha

Alhamdulillah dengan izin-Nya..

Info Lanjut mengenai Set Kesuburan Shaklee Klik Sini


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



11 TIPS UNTUK MENINGKATKAN KESUBURAN

set kesuburan shaklee

1. Fahami proses kehamilan - Memahami bagaimana sistem pembiakan berfungsi menjadikan anda lebih peka kepada faktor kesuburan 

2. Jumpa doktor - Pastikan bebas dari sebarang masalah dengan membuat rawatan doktor 

3. Berat badan yang ideal - Sekirang mempunyai berat badan yang berlebihan atau berkurangan, ia mungkin boleh memberikan masalah kepada kesuburan 

4. Ketahui waktu subur - Hari subur wanita cuma 4-5hari sebulan dan dengan mengetahui dengan tepat hari subur, peluang untuk hamil adalah tinggi.

5. Hubungan seks yang kerap - Melakukan seks dengan lebih kerapa adalah penting untuk memastikan wanita hamil dengan cepat. Seks 3-4 kali seminggu adalah disarankan dan pada hari subur, berhubunganlah setiap hari. 

6. Tingkatkan kesuburan suami - Pastikan kesihatan reproductive suami pada takat optimum dengan mempraktikkan cara hidup sihat. 

7. Multivitamin - Wanita disarankan untuk mengambil vitamin harian termasuk asid folik untuk mengurangkan risiko janin cacat. Lelaki pula disarankan untuk mengambil supplemen zink untuk meningkat pengeluaran sperma. 

8. Bersenam secara rutin - Bersenam adalah cara untuk sihat secara keseluruhan dan lebih bersedia untuk menghadapi tekanan semasa hamil dan sema bersalin 

9. Makanan yang seimbang - Mengawal pengambilan makanan terutama mengalami masalah ovulasi, dan masalah ovulasi pula berkait rapat dengan PCOS, iaitu salah satu sebab mengapa wanita sukar hamil. 

10. Kurangkan tekanan - Tekanan sering dikaitkan dengan masalah ketidaksuburan. lakukan aktiviti yang boleh mengurankan tekanan

11. Jauhi dadah, merokok dan minuman keras - Rokok dadah dan minuman keras bukan sahaja memberi kesan negatif kepada kesuburan malahan meningkatkan risiko keguguran dan komplikasi kehamilan.


Set Kesuburan Shaklee 



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



18 September 2017

TESTIMONI BEBAS KULIT BERMASALAH DENGAN SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE

kulit berjerawat


Assalammualaikum semua. td share kat fb, tak sangka paling cepat banyak likes. whatsapp pun dan2 menderu.. Allahhu..

sbnarnya, pic last skali tu muka belemuih dengan minyak berkilo.. keluaq rumah x tepek apa pun.. parut still ada, baki lagi 10% lagi nak hilang.. tengok dekat2 nampak laa hihi.. πŸ˜‚πŸ™ˆ

Silakan share, sebarkn utk mnfaat ramai lg yaa insyaAllah. - Faezatul 

Faezatul menggunakan Shaklee untuk atasi masalah kulit dengan set shaklee. iaitu :-

Vitamin E
ESP 
Vitamin C
GLA Complex
Bcomplex
Alfafa complex

waahh suka tengok wajah terbaru Faezatul..makin baik dan flowless sangat.


Cerita Faezatul masa bulan April...kini 3 bulan kemudian kulit makin cantik. suka pulak tengok nye. hehe

gambar kiri: 25/6/2016 (sebelum kenal shaklee)

Setelah hampir 10 BULAN consume #shaklee . Baru hari ni berani nak share gambaq closed up camni

Ya kawan2, muka faezatul pernah berjerawat teruk. Jerawat yang besar-besar, merah & bernanah ranum kat dalam tuh! Sakitnya Ya Allah..😭

Part paling sedih bila jerawat tuh boleh meletup anytime dia suka. Kadang tak sedar pun, tengok2 kat telekung dah ada darah kot! Geli kan tengok?😱

Puncanya? Salah pakai skincare (tak mau mention skincare apa), mungkin sesuai dengan orang lain tapi BUKAN SAYA.

Salah faezatul juga gatai sangat nak try padan muka! Terpengaruh sgt dgn iklan claimed cntik advanced.. 😜

Gambar kanan : 2/4/2017

Ikhtiar faezatul dengan Shaklee bermula dengan #vitamine & ESP. Follow guide dr ummi saya, Dr. Ainniah, #alhamdulillah 2 minggu pertama dah nampak perubahan ketara, JERAWAT yang membengkak MAKIN KECUT, PARUT MAKIN PUDAR!

Masa tu, dah betul2 rasa yakin dengan Shaklee neh. Sebulan lepas tu, faezatul slowly add on #vitaminc + #bcomplex + #glacomplex + #nutriwhite cleanser

Perubahan makin ketara tapi lambat progressnya. November 2016, faezatul add on #alfalfacomplex & faezatul akui kagum dengan 'kerja' alfalfa neh. Dia speed up healing process & total detox kulit faezatul #alhamdulillah happy sangat!πŸ‘πŸ‘

Start dr 'trauma' lampau, faezatul dah x pakai skincare lgsung smpai la ni.

Utk luaran, faezatul cuma sapu #herbalblend sbg plembab & penghilang parut. Best sgt! Sebab tak berminyak, sejuuuuuk ja kulit saya..😁

Yang tinggal la ni si parut merah2 yang dok ketegaq takmau hilang..ada lg dlm 30%..Nampak gaya memang kena ratah ESP sngguh2 lpas neh..πŸ˜‚

Moral of the story: jgn cepat trpengaruh dgn statement, cntik dlm ms smnggu kaa 2 mnggu kaa..

Last2 kulit kita merana, zalimi dri sndiri..duit trbang..πŸ’ΈπŸ’Έ kita yg maluuu..😭 - Faezatul 

Lain-lain testimoni set kecantikan kulit shaklee klik sini

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




TESTIMONI OMEGA GUARD DAN PHYTOCOL SHAKLEE UNTUK KOLESTEROL


Salam..nak share testimoni ayah sendiri, kolesterol tinggi, susah sangat nak turun sebab tak jaga makan. memang dah on omega guard alone masa result bulan November 2015 tu, sebab tinggi lagi, ayah pun taknak start ubat lagi,  saya suruh tambah phytocol st. ayah rajin excercise, hari2 naik bukit/cycling, kadang-kadang swimming. ayah try control makan jugak Alhamdulillah lega sangat dengan result April 2016.


Dari 8.6 turun ke 6.9 dan latest bacaan kolesterol turun ke 5.2 



Rm197.50

Rm 136.25

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




17 September 2017

PHYTOCOL-ST SHAKLEE UNTUK KOLESTEROL

kolesterol

Phytocol-ST® Membantu Memperbaiki Kesihatan Anda Sterol dan stanol tumbuhan adalah sebatian semula jadi yang ditemui dalam tumbuhan, buah, sayur dan bijian. Kajian menunjukkan bahawa apabila ditambah kepada pemakanan sihat, ia boleh memberi manfaat kepada kesihatan anda. Oleh kerana ia mempunyai struktur yang serupa dengan kolesterol, mereka akan bersaing untuk penyerapan dan sekaligus membantu meningkatkan kesihatan.

Tahukah Anda? Berdasarkan Kaji Selidik Morbiditi dan Kesihatan Kebangsaan Malaysia (2011) lebih daripada 6 juta rakyat Malaysia mempunyai tahap kolesterol yang tinggi, dan angka ini dijangka meningkat disebabkan oleh pemakanan dan gaya hidup yang tidak sihat.

Keistimewaan Shaklee Diperbuat daripada gabungan sterol dan stanol. Membekalkan 2,000mg sterol dan stanol tumbuhan setiap hari.


Harga Pasaran : Rm 197.50
120 tablet / 30 hidangan 
Saranan penggunaan: Untuk dewasa sahaja. Ambil 2 tablet dua kali sehari selepas makan.

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



TESTIMONI SET DETOX SHAKLEE TURUN BERAT BADAN SEHINGGA 18KG


AR tumpang gembira tengok testimoni geng Fly Detox & slim fit mampu turun kan berat badan sehingga 18kg. Ada yang turun 8kg, 10 kg...Kat bawah AR share muka2 gembira yang telah berjaya menurunkan berat badan melalui program detox shaklee. 

SET KURUS SHAKLEE





Oh ye..Bagi uolls yang berminat untuk mendapatkan set detox shaklee ni uolls akan dijemput untuk menyertai group di Telegram "Fly detox & Slimfit" untuk sama2 berkongsi dan belajar untuk pemakanan dan cara yang betul. Sambil tu boleh bertukar2 pengalaman dan pendapat dengan peserta2 lain. 

Info lanjut SET DETOX SHAKLEE ada disini 


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign