Ajuya Rashid: PAM SILIKON MEMANG BEST!!

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

31 January 2017

PAM SILIKON MEMANG BEST!!

set menyusu shaklee


Alhamdulillah harini genap la umur Haris 2 bulan 1 minggu...hehe. Sebenar nya nak kabor ni...AR teruja sangat dengan pam silikon ni. dengan harga nya yang murah tak sangka ia dapat memberi kan rasa teruja AR sampai macam ni skali. haha. habis orang2 kat group whatsapp atau yang jumpa AR akan bercerita pasal pam silikon (silicone breast pump milk collector) ni. (untuk ibu mengandung dan menyusu je lah) 

Gambar menunjukkan hasil AR pam sebelah pagi...biasa nya dapat la 8 oz itu pun tendem dengan Haris. alang2 tu simpan la buat stok yang ni. kot la nak pergi memana ke kan. 

Apa yang best nya pam silikon ni :

Mudah nak guna..tadah nak picit kan bagi melekat
Ada fungsi hisapan (melekat ke sedut)
Ringan mudah di bawa kemana
Ringkas - tak payah nak cari sparepart bagai, cari plug ke powerbank...picit bagi lekat je 
Mudah nak basuh 
Boleh guna bila2 masa
susu tak membazir (bila baby menyusu boleh tadah lagi sebelah)
Murah - hehe sangat la mampu milik 

Ada macam2 brand pam silikon sekarang ni...AR beli yang takde brand..haha tak ingat sebenarnya sebab order masa sebelum bersalin kan Haris kat Lazada. tapi memang murah sangat harga pam silikon ni Rm21.00 untuk 2 pcs, siap ada penutup lagi.


set menyusu shaklee

Bila tengok hasil menuai setiap pagi ni..AR percaya apa yang kita makan tu lah yang menghasilkan susu ibu kan. Apa yang kita makan tu lah anak yang disusukan dapat. So AR sememang nya lah ambil Shaklee sebagai makanan tambahan untuk menyusukan bayi. 



Antara suspplemen shaklee yang AR amalkan sepanjang berpantang dan menyusukan baby Haris. 






Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign