Ajuya Rashid: CLEARANCE SALE ¬ ALFAFA DAN LECITHIN SHAKLEE BELI 1 PERCUMA 1

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

03 February 2017

CLEARANCE SALE ¬ ALFAFA DAN LECITHIN SHAKLEE BELI 1 PERCUMA 1

promosi lecithin shaklee
Berita baik untuk pengguna dan peminat tegar LECITHIN DAN ALFAFA SHAKLEE ni...tengah MURAH ni..Beli 1 percuma 1 tu. memang rugi la kalau tak ambil peluang ni. Clearance Sale yang jarang2 sekali Shaklee buat ni uolls. Tu AR syorkan sangat uolls ambil peluang ni untuk cuba kehebatan produk terhangat Shaklee.

Ada orang ambil set ni lecithin dan alfafa ni untuk kurus, untuk menyusukan badan, untuk buang kolesterol, untuk detox, dan untuk tenaga. Macam2 lah..maklum la memang banyak khasiat 2 bradik ni. 

Antara kebaikan alfafa

* mencuci usus dan membuang sisa toksin dalam badan
* meneutralkan asid dalam badan
* membantu masalah penghadaman dan pencernaan
* melegakan sembelit
* membuang angin dalam badan
* membersihkan toksin
* menyikirkan lemak dan kolestrol
* mencuci hati, darah dan usus

Antara kebaikan Lecithin

* Lecitin memecahkan serta mencairkan lemak terutama kolestrol
* Ia menurunkan total serum kolestrol dan meningkatkan kolestrol baik(HDL)
* Membantu kawal paras triglycerides.
* Membantu memecahkan lemak badan

* Megurangkan lemak yang tersendat di pembuluh pembuluh darah
* Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolestrol


herga alfafa shaklee


Murah ke murah tu...Beli 2 dengan harga 1...nak beli lecithin 2 botol je pun boleh, nak beli alfafa 2 botol pun boleh. nak beli dua2 lagi la boleh. Dengan pembelian set promosi ni uolls boleh dapat stok untuk 2 bulan. waaaa gila jimat. sapa yang nak berjinak2 nak kurus nak buang toksin dalam badan. rasa lemau2 badan tu meh cuba alfafa.

Takmau cakap banyak dah la...nak bagitau tu je...pape roger..hehe





Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.









No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign