Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: HAPPY BIRTHDAY TO ME

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

21 February 2017

HAPPY BIRTHDAY TO ME


Happy birthday to me, happy birthday to me...haha walaupun dah seminggu berlalu 14 Feb. tapi nak juga buat entry ni sebab rasa birthday tahun ni la paling best skali. 2 session tu ha depa buat surprise. maklum la AR ni takde kawan lain dah. kawan2 semua kat alam maya je. cuma ada adik beradik dan suami je. so tunggu depa punya surprise je lah. Tapi sebelum kejadian AR dah pesan jangan buat. jangan buat....tak bagi buat sebab takut menangis. kuikui




Hari kejadian...kebetulan Kenny Rogers ada promosi buy 1 free 1, AR ni saje la tanya kot ada orang nak belanja birthday girl kan. skali Kak Ida (kak ngah) volunteer. so set dengan dia nak lunch dekat KR. bila sampai tu ingat kami berdua je. rupa nya nah depa dah siap ramai2 kat KR aeon Equine haa...agak surprise. Baru nak start makan tu geng2 pekerja KR bawa kek sambil nyanyi. Euwwww macam budak2 lah dorang ni. Terharu hakak tau. Tapi dalam hati memang rasa di sayangi oleh mereka2 yang ku sayang. rasa diri ini dihargai. 


Malam nya pulak giliran husband AR pulak. kata nya siap nak keluar dinner. pakai cantik2. Allah cemana nak pakai cecantik nih. pakai blouse je lah..haha. dah book tempat di seoul garden tapi..geng2 surprise datang lambat boufet nya tutup pukul 9.45. pkul 9.15 baru depa sampai. sudah nya kami ke Teppayaki..itu pun nasib baik je nasi cukup. hentam saje lah. sempat jugak depa komplot dengan pekerja teppayaki keluar kan ke.

sebelum kejadia malam nya...sambil borak2 dengan si adik AR. kenapa lambat? sambil bising2 tu..dia selamber je kantoi..lambat la mak ni nak tunggu orang tu lah orang ni lah..pastu gi beli kek lagi (erkkk kantoi...haha)..dia buat muka selambar macam takde pape berlaku. terlajak perahu boleh diundur. terlajak kata kantoi sudah. hahaha. 

Alhamdulillah...bukan sambutan hari jadi yang AR impikan..tetapi ukhwah dan semangat satu keluarga dapat berkumpul sebagai asbab. Subhanallah...AR rasa bersyukur dengna kasih sayang yang diberikan, Kasih sayang yang terjalin antara kami. Semoga ALLAH S.W.T limpahkan dan kekal kan kasih sayang antara kami. 






4 comments:

  1. auwww date sma dgn valentine day =) senang ingt even kita xcelebrate pun tarikh tu =D btw, happy belated birthday !

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Lahir, Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki hendakNya... amin...

    ReplyDelete
  3. Happpy belated birthday. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. btw saya singgah dan follow sini ya, jemput melawat blog saya jika berkelapangan :)

    ReplyDelete
  4. wah...seronoknya bufday gurl..

    hehehehe :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign