Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: PROMOSI SHAKLEE ¬ OSTEMATRIX BELI 6 PERCUMA 1, BELI 2 DISKAUN 5%

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

04 February 2017

PROMOSI SHAKLEE ¬ OSTEMATRIX BELI 6 PERCUMA 1, BELI 2 DISKAUN 5%

ostematrix


Ada lagi promosi bulan feb ni...jangan gelabah.. hehe khas untuk mereka2 yang memerlukan kalsium. bukan "mereka2" je tau...semua orang memerlukan kalsium tinggal dengan sikit atau banyak je. AR memang mengaku AR kurang minum susu. Kalau minum pun minum susu HL marigold tu je. susu tepung memang tak boleh terima di tekak. Jalan mudah dia ambil la Ostematrix ni...senang pun senang..konpem cukup la keperluan kalsium untuk ibu menyusukan anak macam AR ni. 

Bulan ni harus la borong 1 set Beli 6 free 1 tu..bekal untuk 7bulan terus. hehe. untuk yang baru nak berkenalan dengan pil kalsium shaklee ni boleh la cuba masa promosi ni kan. 


Untuk siapa Ostematrix ni 
  1. Ibu mengandung
  2. Ibu menyusukan anak
  3. Wanita yang pernah melahirkan anak
  4. Individu yang tak minum susu
  5. Senggugut
  6. Sakit sendi
  7. Gastrik 
  8. Sembelit


11 khasiat ostematrix
  1. Menguatkan tulang
  2. Mencegah obesiti
  3. Menguatkan otot jantung
  4. Mencegah batu karang
  5. Mencegah PMS 
  6. Mengekalkan gigi dan gusi yang sihat
  7. Kawalan tekanan darah
  8. Mestabilkan tahap PH alkali
  9. Membantu mengangkut nutrien ke seluruh badan 
  10. Mengawal tekanan darah
  11. Melembutkan najis






Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign