Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: SIJIL HALAL SHAKLEE 2017 LATEST!

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

24 February 2017

SIJIL HALAL SHAKLEE 2017 LATEST!



Seperti yang sedia maklum..Shaklee ada lah produk yang dijamin halal oleh ISA - Islamic Services of America. sijil ini perlu diperakui dan diperbaharui setiap tahun bagi memastikan ianya adalah telus.

Sebelum tu kena la juga pastikan badan ISA ni diiktiraf oleh Jakim ke tak kan. Kalau tak semua orang boleh claim produk dia halal untuk masuk Malaysia. Dan Alhamdulillah ISA tersenarai 




Boleh tengok kat sini ye badan2 yang diiktiraf oleh 
Jakim 

http://www.halal.gov.my/v4/index.php/my/badan-islam/badan-luar-negara-diiktiraf




Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.






1 comment:

  1. Alhamdulillah, jika semua prosedur dalam keadaan yang halal, memang dapat maintain... orang Islam pun percaya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign