Ajuya Rashid: TESTIMONI SET HAMIL ¬ MASALAH JERAWAT KETIKA HAMIL

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

02 February 2017

TESTIMONI SET HAMIL ¬ MASALAH JERAWAT KETIKA HAMIL


set kulit shaklee

"Aaaaaaa... Jerawat!!
--------
Belah kiri : bulan 8/2016

Jerawat yg sangat kronik. ya, bg ruby kroniklah sebab sepanjang hidup tak pernah jerawat naik macam ni. ruby ni jenis susah nak naik jerawat even period pun.
pipi kiri kanan dengan jerawat bernanah & berdarah. kat kawasan dagu pun sama 😭
Allah, malu sangat nk keluar rumah. Apatah lagi nk COD Shaklee, memang minta husband je pergi hantarkan.
Nak tengok cermin lagilah tak dek mood. Dengan parut hitam sebab suka picit dan pegang2. Geram!
Sampai anak2 tanya, mak sakit ke? Kenapa muka jd mcm tu mak ? Nanti abg bawak mak pergi klinik nak x ?
Alahaii anak.. soalan yg buat mak rasa down sangat. Macam ni rupanya perasaan orang yg ada masalah kulit 😢
--
Belah kanan : 8/1/2017

alhamdulillah, kulit dah makin ok. Dah boleh senyum lebar. anak2 dan suami pun perasan perubahan demi perubahan 😊




Ruby ambil Set Hamil Shaklee. Trimester kedua baru tambah Omega Guard.
Mungkin mengandung kali ke 4 ni, hormon tunggang terbalik 🙈
Jerawat naik dengan suburnya. Hahahaha. Pengalaman ngeri sungguh  " - Puan Ruby






set mengandung shaklee

Set Hamil Shaklee yang lengkap dengan nutrisi untuk ibu dan bayi.







Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.













No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign