Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: TESTIMONI SET SLIMMING SHAKLEE - BERAT TURUN 9KG DARI BERAT SEBELUM HAMIL

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

06 February 2017

TESTIMONI SET SLIMMING SHAKLEE - BERAT TURUN 9KG DARI BERAT SEBELUM HAMIL

kurus lepas bersalin


Gambar kiri masa Jan 2016, belum pregnant Eisya lagi tapi badan bagai dipam2. Masa tu 76kg berat. Baju lama memang sendat ketat xhengat. Nak selesa pakai baju kurung besar je gi keje hari2.

Pastu hamilkan Eisya 9 bln, berat naik lagi jadi 85kg! Pehh masa tu memang sakit je hati semua baju x muat. Setiap kali nak pilih baju kat almari tu bercinta rasanya termenung, baju mana yang muat lagi aku nak pakai ni?

---
Gambar kanan masa awal bulan Dec 2016. Berat dah turun jadi 67kg!! 2 bulan lepas beranak Eisya. Amal ESP, LECITHIN & ALFALFA COMPLEX sepanjang berpantang Eisya.

Set ni memang sesuai sangat untuk ibu2 menyusu sebab bukan je mama yang boleh kurus, susu badan jadi banyak & baby pon dapat semua khasiat vitamin dalam set ni.

Berat turun konsisten kilo by kilo, excited sangat sebab dah hilang 9KG dari berat sebelum pregnant!! Baju2 lama dah start boleh pakai balik :)

Eisya sekarang 3 bulan, saya buat Detox Cara Shaklee 7 hari minggu lepas, berat turun lagi 2kg. Inchloss rasa sangat2 sampai confident je gi angkut balik semua baju2 lama dari almari rumah mak, semua baju muat dah! - Puan Nurul





Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign