Ajuya Rashid: TESTIMONI VIVIX ~ PLATELET DARAH RENDAH NAIK MENDADAK, TAK JADI AMBIL SUMSUM TULANG

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

23 February 2017

TESTIMONI VIVIX ~ PLATELET DARAH RENDAH NAIK MENDADAK, TAK JADI AMBIL SUMSUM TULANG

ITP

Sebak AR bila mana customer AR hubungi kata anak nya 3 tahun tak jadi ambil sumsum tulang sebab platelet darah dia rendah dah naik mendadak lepas consume vivix shaklee ni. Yang buat Ar terharu lagi sengaja dia hubungi AR nak ucap terima kasih sebab sudi hantar vivix cepat masa dia order. AR ni kalau boleh nak je sepantas kilat barang sampai pada customer. 

Tapi itu lah tengok masa dan keadaan nya jugak kan. Kadang2 kena permintaan lebih dari ready stok tu yang buatkan AR putus stok makanya kena la order dulu. Walaupun Shaklee agak dekat dengan AR tapi kekangan masa urus anak sekolah dan anak2 yang lain tu yang membuatkan AR lebih suka Shaklee yang pos kan stok. Free je pun Shaklee pos. hehe so mana lebih baik. pergi sendiri kena parking lagi, minyak lagi, belum tol lagi..eh melalut ke situ pulak. orang nak dengar pasal adik yang 3 tahun ni bukan pasal bisnes shaklee awk. haha. k bai

Masa AR minta izin kakak ni untuk share testimoni ni dengan orang di luar sana..dia dengan senang hati izin kan. "itu la tujuan akak bagitau ni" waaa baik sangat akak ni..siap nak rekemen pada sesiapa yang mengalami nasib yang sama. Kata nya ITP ni dah semakin common. dalam family dia ada dua orang yang ada panyakit ni. Alhamdulillah...bila customer happy..AR ni lagi la double happiness sebab boleh bantu customer kan.

Vivix ni mampu memperbaiki sehingga ke sel dna kita sebab tu AR syorkan sangat2 pada yang mempunyai penyakit kronik untuk cuba syrup shaklee ni yang tinggi antioksida. 






Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign