Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: SET GASTRIK SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

02 March 2017

SET GASTRIK SHAKLEE


Beberapa hari lepas AR ada hantar set gastrik shaklee ni ke Puchong, rupanya customer ni dah 3 kali order ESP dengan AR. so AR tanya la ok ke amik Shaklee ni. Alhamdulillah katanya gastrik pedih perut pagi2 dah tak de, selalu nya tak sempat nak breakfast sebelum pergi kerja tu yang terasa sangat pedihnya. sekrang ni dia siap2 bancuh dan minum ESP on the way ke tempat kerja. Kadang kat ofis baru bancuh jugak. Peppermint pun membatu jugak buang angin kus kus..hehe tergelak AR. Tapi Alhamdulillah la kalau dapat membantu kan. AR pun memang nak share kebaikan dan membantu menyelesaikan masalah orang2 macam ni lah. sambil niaga sambil bantu orang lain untuk membaiki kesihatan. In Shaa Allah.

Bagi uolls yang ada masalah gastrik atau angin dalam badan...boleh la cuba set ni. AR sangat2 rekemen sebab mak AR sendiri pun ambil ESP ni untuk gastrik dia. Pagi2 steady je dia kalau lambat sarapan pun.






Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign