Ajuya Rashid: TESTIMONI ~ OSTEMATRIX UNTUK SEMBELIT

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

16 March 2017

TESTIMONI ~ OSTEMATRIX UNTUK SEMBELIT

ostematrix shaklee


Perkongsian best dari group bisnes AR. sembelit hilang lepas 3 hari makan ostematrix, Alhamdulillah suka la kan. benda paling bermasalah bila tak membuang dalam sehari. kalau buang pun rasa macam tak habis je. itu la masalah nya. 

AR pun memang tak tinggal la ostematrix ni maklum ibu menyusu lagi banyak kalsium nak guna. esok kalsium sendiri tak ada anak pun kurang khasiat kalsium. nak minum susu jarang sekali sebab tu AR lebih mudah ambil ostematrix jugak. susu pun minum tapi kadang2. 

Bagi yang ada masalah sembelit tu..cuba lah ostematrix ni. Telan je 4 biji sebelum tidur cukup la 4 gelas susu sehari kan. Esok nya In Shaa Allah lancar pembuangan ke toilet. hehe






untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign