Ajuya Rashid: TESTIMONI SET UNTUK SLIP DISC SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

15 March 2017

TESTIMONI SET UNTUK SLIP DISC SHAKLEE



Alhamdulillah syukur...perkongsian dari group AR macam mana customer beliau atasi masalah Slip Disc.. Katanya lepas 10hari konsisten Vivix, omega guard dan ostematrix ni terus boleh solat macam biasa biasa nya beliau kena solat duduk atas kerusi. syukur sangat rasa apa yang kita jual dapat beri manfaat pada orang kan. sebelum ni acik ni juga selalu pergi berubat dekat hospital habis duit ribu2 tapi tak ada hasil. lepas lama dah give up baru ada orang suggest untuk cuba Vivix. Tak sangka sangat sesuai untuk beliau. 





untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign