Ajuya Rashid: HILANG 15KG DENGAN SET SLIMMING DAN SET DETOX SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

25 April 2017

HILANG 15KG DENGAN SET SLIMMING DAN SET DETOX SHAKLEE

set kurus shaklee

Hai uolls, harini AR nak share testimoni upline AR sendiri. duluuuuu jumpa dia memang macam bapak orang, bapak anak 5 ye...walaupun baru anak 1 masa tu. hehe...jangan dia jumpa entry ni sudah. haha. sekarang jumpa AR tak perasan haritu. ingat student mana tah nya kecil comel molek dah jadi orang nya. macam takde lemak langsung. MasyaAllah terus awet muda. Dia amalkan pemakanan sihat Set Detox Shaklee dan Set Slimming Shaklee. Alhamdulillah happy dengan perubahan nya untuk kearah hidup yang lebih sihat. Baju2 semua dah longgar ye hehe

Apa kata Dosh - 

"Sy suka makan lauk kampung
Ulam2x Budu Belacan Ikan Cicah Kicap mmg licin! 


Abih kenapa masih makan Shaklee? Tu dh makan ulam semua ckup khasiat dah tu!


Ada 3 sebab!
1. Sy nak ckupkan keperluan nutrisi badan untuk badan kekal cergas; Alhamdulillah jarang demam sejak konsisten Shaklee.Rekod so far setahun sekali je demam.Ini turut dibantu healthy diet n lifestyle.Dapat jaga badan


2. Makanan yang ada skang tak semua full organik; maybe ada yang farm raised dan tidak ketahui berapa tangan dah pegang raw food sebelum masak; kire sy xtau la nutrition fact makanan sedia ada


3. Sy adalah testimoni bergerak! Sebagai pengedar sah Shaklee sy mesti buktikan teori yang mengatakan Shaklee ini selamat, berkesan, dan efektif.Xperlu upah orang lain nk buktikan; Diri sendiri yang sy buktikan brulah faham bestnye Shaklee!


Sy makan Sy rasa Sy kongsi manfaat Shaklee


Bukan hanya menjual tp yang penting kt sama3x hargai nikmat kesihatan yang Allah swt bagi!


Awk tak seronok dapat kurus mcm kawan kt bawah ni??? Hidup lebih sihat dan bermakna untuk masa akan datang.Sampai bile kt nk kekal buncit itu pilihan kt


Lakukan perubahan sebelum terlambat
Sakit yang tak berjangkit tp Mem'biak' mcm Obesiti tu satu tanda awal risiko ke arah sakit jantung, mcm3x kanser dan sebagainya


Menjaga nikmat kesihatan adalah salah satu tanggungjawab kita" - Master Dosh 


set kurus shaklee



Pengedar Shaklee Putra Heights, 
Pengedar Shaklee Puchong, 
Pengedar Shaklee Alam Megah, 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara, 
Pengedar Shaklee Taman Puncak jalil
Whatsapp : 012-6102263
Facebook : Ajuya Rashid
Instagram : ajuyarashid 
Email : ya_rar@yahoo.com



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign