Ajuya Rashid: SHAKLEE TOP 10 BEST SELLERS

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

12 April 2017

SHAKLEE TOP 10 BEST SELLERS

shaklee murah

Ohoiiihoiiii....pabila mata bertentang mataa...tiba2 kuar lagu M Daud Kilau. haha...Sebenarnya harini saje AR nak share dengan uolls. Our Top 10 Best Sellers Products..woww


1. ESP
2. Vivix
3. Vitamin C Plus
4. Vitalea (multivitamin)
5. Vitamin E
6. Gla Complex
7. Alfalfa Complex
8. Ostematrix
9. Lecithin
10. Omega Guard.


Haaa...Esp paling laris...dan diikuti dengan Vivix. Ish...ish..ish...produk paling mahal tu la kat atas skali ye. Sebenarnya bukan wang ringgit yang dinilaikan. tapi kualiti dia kan. Sebab tu Shaklee yakin dan confident..(macam sama je yakin dan konfiden tu) haha..nak cakap betapa yakin nya Shaklee bahawa produk dia "Safe, Proven, effective"!!







Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign