Ajuya Rashid: TESTIMONI VIVIX KECUTKAN CYST

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

11 April 2017

TESTIMONI VIVIX KECUTKAN CYST



vivix dan cyst


Nurliyana Azman,
TERIMA KASIH VIVIX

==========

Pada 22/12/16 mak ada appoinment mak dengan doktor

Dua bulan lepas mak CikNa disahkan Cyst sebesar 5cm, doktor ingin buat surat refer hospital untuk buat operation sebabnya doktor kata sudah tahap bahaya sebab takut ianya merebak ke Ovari lain

Mak cakap dengan doktor saya nak tangguh

Mak selalu mengadu sakit apabila kedatangan haid, rasa perut merengat-rengat lain dari yang lain hingga tidak sedar rupanya ia adalah Cyst yang sudah lama bertapak dalam tu!!! 

Allah, kesiannya mak syurgaku ini 
Hati anak mana yang sanggup melihat mak dan ayahnya tak sihat ke, sakit ke

Luluh jantung CikNa bila memikirkan sebelum ni apa yang mak tanggung😢

Kalau dahulu mak dan ayah  CikNa sanggup buat apa sahaja untuk anak-anaknya, kali ini sebagai anak CikNa membalas semula

Bila tahu mak CikNa ada cyst, tanpa berlengah, terus CikNa belikan mak vivix

Yess!!! CikNa belikan vivix untuk mak hasil simpanan duit CikNa sendiri masa tu

Tak pikir apa-apa pun masa tu, walaupun harganya agak mewah, TAPI lagi mahal nilai kesihatan mak dan ayah

Cukuplah mata melihat mak dan ayah CikNa sihat, cukup lah melihat mereka tersenyum indah 

Mereka jauh dari CikNa, dan jauh dari keluarga

Mereka yang mengajar CikNa dan adik-adik belajar A,B,C, membaca semua

Kebahagian kita yang sekarang kerana adanya doa mak dan ayah kita selama ini😘

Tarikh keramat 22/12/16 pada hari inilah tarikh penting buat CikNa, syukur padamu Ya Allah 

Doktor sahkan yang mak tak perlu lagi ambil ubat hospital, itu petanda yang baik 

Sujud syukur pada mu Ya Allah
Engkau la Maha Penyayang

CikNa selalu pesan dekat mak, mak buat solat hajat selalu sebelum dan semasa makan VIVIX ni

Allah bantu, sebab Allah tahu kita usaha ,bukan duduk meredhakan diri sahaja💪

Bantulah keluarga, sayangi mereka

INILAH MAK AYAH CIKNA😍
LOVE THEM TILL JANNAH



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign