Ajuya Rashid: BACAAN DIABETIC TURUN IKHTIAR DENGAN VIVIX

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

18 May 2017

BACAAN DIABETIC TURUN IKHTIAR DENGAN VIVIX

vivix shaklee

Seronok customer AR nak share testimoni ni dengan uolls lepas dapat tahu bacaan diabetic dia turun mendadak lepas consume Vivix Shaklee. Dalam masa yang sama dia juga mengamalkan pemakanan yang sihat. ye lah bila dah kena baru sedar nak jaga makan kan. 

"Just nak share dengan aju..bacaan diabetic akak dah turun dari 15 ke 7.5 alhamdulillah syukur sangat" - kak siti

tiap kali dapat mesej macam tu AR rasa happy sangat sebab apa yang AR jual dapat memberi manfaat pada orang2 yang membeli nya. Alhamdulillah semoga terus sihat ye kak. jangan lupa jaga makan dan ambil supplement  hehe. Kita ikhtiar Allah SWT yang izinkan.



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign