Ajuya Rashid: BACAAN DIABETIC TURUN DENGAN VIVIX

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

18 May 2017

BACAAN DIABETIC TURUN DENGAN VIVIX

vivix shaklee

Seronok customer AR nak share testimoni ni dengan uolls lepas dapat tahu bacaan diabetic dia turun mendadak lepas consume Vivix Shaklee. Dalam masa yang sama dia juga mengamalkan pemakanan yang sihat. ye lah bila dah kena baru sedar nak jaga makan kan. 

"Just nak share dengan aju..bacaan diabetic akak dah turun dari 15 ke 7.5 alhamdulillah syukur sangat" - kak siti

tiap kali dapat mesej macam tu AR rasa happy sangat sebab apa yang AR jual dapat memberi manfaat pada orang2 yang membeli nya. Alhamdulillah semoga terus sihat ye kak. jangan lupa jaga makan dan ambil supplement  hehe






Pengedar Shaklee Putra Heights, 
Pengedar Shaklee Puchong, 
Pengedar Shaklee Alam Megah, 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara, 
Pengedar Shaklee Taman Puncak jalil

Whatsapp : 012-6102263
Facebook : Ajuya Rashid
Instagram : ajuyarashid 
Email : ya_rar@yahoo.com




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign