Ajuya Rashid: TESTIMONI SET KULIT SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

17 May 2017

TESTIMONI SET KULIT SHAKLEE

vitamin e shaklee



Hai semua, harini AR nak share satu testimoni dari sahabat AR. testimoni ni dari pelanggan beliau sendiri. Alhamdulillah pelanggan tu sudi untuk dijadikan sebagai testimoni untuk dishare dengan uolls. hehe...memang sporting semua customer kita orang. Maklum la bagus juga share kan mana tahu boleh tolong orang yang ada masalah yang sama untuk cuba produk ni

"Apa jadi kt customer sy ni???



actually customer tersalah pkai product skin care yg tkde kelulusan kkm..muka dia da mnipis dn mudah terdeda dgn prsekitaran kotor/habuk dn terus bjerawat pdahal customer hni bukan kulit jenis bjerawat..

after konsisten ambik vit c sejak bulan 3 skrg masuk botol yg kedua ni la muka after konsisten dgn vitc n vite...plg best nya bila ramai sgt org tegur dia da hlg jerawat customer pn tlg promote jg shaklee dn bli kt sy..vit e dpt tlg customer ni dr radiasi uv so lama2 muka da tk merah sgt bcoz kulit sda nipis kn.." - Z


Itu la sedikit sebanyak kisah beliau. uolls kalau nak pakai skin care mana2 sekali pun minta sangat2 cek dulu latar belakang syarikat dan produk tu lulus KKM atau pun tidak. hatta yang dah lulus pun kadang2 kena tarik balik sebab tu penting nya tahu syarikat mana yang keluar kan. so bila kita yakin dengan syarikat tu In shaa Allah produk dia pun meyakinkan. hehe..nak cakap dia yakin dengan Shaklee la teww...

ok sini AR share 

Harga untuk Vitamin E -  Sebotol ada 120biji tahan untuk 4bulan penggunaan - Harga Rm156.00

Harga Sustained release Vitamin C - Rm97.50 ada 180biji, tahan untuk 6bulan penggunaan.



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign