Ajuya Rashid: JADI AHLI SHAKLEE BULAN JULY - OGOS 17 DAPAT BELI SHAKER ORANGE PINK

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

14 July 2017

JADI AHLI SHAKLEE BULAN JULY - OGOS 17 DAPAT BELI SHAKER ORANGE PINK


Hai uolls..sape2 yang berhajat nak jadi ahli shaklee dalam masa terdekat ni cepat tau. Limited stok untuk shaker ni. eksklusif untuk new member je tau. hakak pun melopong tak dapat nak beli. uolls je dapat ..uwaaaa

Tau tak cara nak dapatkan shaker ni macam mana? senang je..daftar ahli dengan bayaran Rm69.00 dan buat belian lebih kurang Rm400.00 uolls just tambah Rm19.08 untuk shaker ni. lagi 1 cara daftar keahlian dengan kaedah free membership iaitu belian Rm700 keatas uolls tambah Rm19.08 untuk shaker. Best kannn ok I is jeles. 



Pengedar Shaklee Putra Heights, 
Pengedar Shaklee Puchong, 
Pengedar Shaklee Alam Megah, 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara, 
Pengedar Shaklee Taman Puncak jalil
Pengedar Shaklee Sunway 
 
 
Whatsapp : 012-6102263
Facebook : Ajuya Rashid
Instagram : ajuyarashid 
Email : ya_rar@yahoo.com

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign