Ajuya Rashid: LAWATAN KE SHAKLEE BARU DI SUNWAY GEO

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

13 July 2017

LAWATAN KE SHAKLEE BARU DI SUNWAY GEO



Haha takde maknanya lawatan..off cos la pergi shopping kan. sambil2 ngetest shaklee baru kat sunway Geo..kita posing sakan lah.

sebelum ni HQ Shaklee dekat Sunway Pinnacle kan..so sekarang HQ dah berpindah ke Sunway Geo betul2 depan Sunway Medical Centre. Haa lagi la senang nak shopping supplement lepas ni. tak payah nak panjat tingkat 9 sunway pinnacle dah. Yang best nya konsep belian pick n pay pulak dah..hehe. 

so uolls yang nak beli sendiri dekat sunway geo kena la ada ID..macam mana nak jadi ahli? uolls daftar dulu kat SINI (isi form dekat 'join now' tau). dah dapatkan no id secara online.terus boleh pergi beli dekat sana. apa2 pun kena bagitau AR dulu tau senang AR nak guide uolls. kang tak pasal rugi je kena beli dengan harga retails.






Best sangat konsep baru Shaklee dekat Sunway ni. Kalau uolls memang nak beli produk shaklee dengan harga ahli better daftar dulu ok. kalau walk in terus nak beli uolls kena cas harga retail nanti. atau boleh tanya je kat kaunter untuk daftar keahlian. Tapi kalau daftar macam tu nanti susah la skit uolls nak tanya sape2 berkenaan produk atau apa2 tentang Shaklee kan. Kalau dari awal dah minta AR guide in shaa Allah uolls xkan tersesat. hehe



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )
Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign