Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: PUTERI SARAH LIYANA PUN MAKAN SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

29 July 2017

PUTERI SARAH LIYANA PUN MAKAN SHAKLEE


Uolls nak tau tak bila nampak gambar ni ter upload di IG Puteri Sarah laju je kome2 screenshort. haha. apa tak laju nya. Artis yang selalu nya berbayar untuk guna produk dan publish tau. ingat senang ke. Isteri kepada Syamsul Yusuf ambil Shaklee untuk milk booster. Alfafa bagus untuk milk booster dalam masa yang sama pulihkan dalaman untuk baru lepas bersalin

Lecithin pula untuk elakkan bengkak susu dan memecah lemak. Haa kombinasi yang sangat ringkas dan padat. eh sangat tepat untuk wanita baru lepas bersalin. untuk penyusuan dan kembali kan bentuk badan lepas bersalin. AR pun memang tak miss dua2 ni tau sampai la skrang. 

Fungsi Lecithin Shaklee

Testimoni Lecithin 

Amalkan lecithin setiap hari perut buncit dah tak de, peha bergesel pun dah takde. Memang best sangat sebab boleh kembali seluar masa bujang.  - Puan Atul


Amalkan lecithin berat badan turun dengan cepat, badan rasa ringan dan maintain pada berat badan ideal. Tidak mengganggu susu badan. - Puan Syeera


Fungsi Alfafa Complex Shaklee


Testimoni Alfafa complex Shaklee


Mulanya ambil alfafa untuk milkbooster je. Setiap hari konsisten 5biji. Selepas 2 minggu consume alfafa, datang bulan. period bulan tu lama sangat, biasa 5hari je tapi kali ni lebih kurang 2 minggu. darah keluar banyak dan berketul2. Mungkin darah nifas haritu tak keluar habis. Then habis je period perut rasa lebih kempis dan part paling best, keputihan dah takde. Alhamdulillah alfafa shaklee memang terbaik. sekarang pun still makan untuk kesihatan dalaman. - Puan Nur Liyana



Ambil set menyusu yang ada alfafa sekali bukan susu je banyak tapi keputihan pun takde. - Puan Nad




Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )
Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.








2 comments:

  1. so far CT pun yakin n percaya produk Shaklee. cuma amalkan GLA saja so far. insyallah ada bajet beli yang lain pula..

    ReplyDelete
  2. Artist pun lagi kena Jaga kesihatan kena makan semua supplement Yang sesuai

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign