Ajuya Rashid: MERDEKA SPECIAL ~ DAFTAR AHLI SHAKLEE PWP SHAKER CANTIK DAN VITAMIN C

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

01 August 2017

MERDEKA SPECIAL ~ DAFTAR AHLI SHAKLEE PWP SHAKER CANTIK DAN VITAMIN C


Merdeka special ni uolls. Sempena bulan kemerdekaan pada sesiapa yang berhajat nak daftar ahli shaklee tu AR sarankan daftar bulan ni tau. Bulan Ogos ni ada merdeka special tu. Daftar dengan belian 100uv keatas uolls dapat beli Shaker dengan harga Rm18.00 dan Vitamin C Sustained Release dengan harga Rm60.00 ( Retail Price Rm97.00) 

I is very the jeles...Rugi sangat sape tak grab peluang ni. bulan ogos ni je tau. So total untuk dapat kan kedua2 nya RM78.00. Daftar ahli Rm69.00 + belian dalam 100uv lebih kurang Rm400++. Alang2 nak beli set kecantikan kulit tu..meh daftar ahli. Alang2 nak beli set pantang tu meh daftar ahli. hehe

Senang je nak jimat kalau uolls perlukan nasihat dari segi vitamin apa yang diperlukan boleh contact AR ye. Kita kira bagi jimat dan grab promo ni. ahaksss


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign