Ajuya Rashid: PEMBERITAHUAN MENGENAI KETULENAN PRODUK SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

03 August 2017

PEMBERITAHUAN MENGENAI KETULENAN PRODUK SHAKLEE

Akhir-akhir ini Pihak Shaklee menerima banyak pertanyaan mengenai kesahihan produk yang dijual melalui platform e-dagang dan pihak shaklee ingin menjelaskan perkara berikut:-

  • Shaklee tidak melantik atau memberi kuasa kepada mana-mana penjual dalam talian selain Shaklee Products (Malaysia) Sdn Bhd untuk menjual produk shaklee di www.shaklee2u.com.my
  • Shaklee Products (Malaysia) Sdn Bhd tidak bertanggungjawab terhadap produk-produk yang dijual di platform e-dagang, melalui jualan dalam talian dan disebabkan itu produk-produk tersebut boleh dianggap rosak, palsu atau telah tamat tempoh
  • Mana-mana pihak (pengedar atau sebaliknya) yang menjual produk shaklee di mana-mana platform e-dagang tidak diberikan kuasa oleh Shaklee Products (Malaysia) Sdn Bhd
  • Sesiapa yang membeli produk Shaklee melalui platfrom e-dagang tidak akan mendapat akses jaminan Shaklee.

Kami menggesa para pengguna supaya sentiasa membeli produk shaklee melalui Pengedar Bebas Shaklee kami atau mendaftar sebagai Pengedar bebas Shaklee di cawangan-cawangan kami atau melalui www.shaklee2u.com.my dan membeli secara terus dari Shaklee Products (Malaysia) Sdn Bhd

Jika anda meragui tentang kesahihan pembelian anda, sila email kepada customerinquiry@shaklee.com untuk penjelasan lanjut. Sila berikan butiran terperinci tentang penjual dan bukti pembelian Semua pertanyaan dan laporan adalah sulit.

Terima kasih.


========================================================

AR harap uolls dapat menjadi pengguna yang bijak..kalau nak tau platform e-dagang contoh nya ialah lazada, zalora, shopee dan sebagainya tu lah. platform ni uolls tidak akan berurusan secara langsung dengan pengedar shaklee. Jadi jika berlaku apa masalah seperti yang dinyatakan Pihak Shaklee diatas dorang tak dapat nak bantu uolls. Contoh nya..produk tu rosak..uolls sebagai pengguna mesti buat report kat shaklee. Tapi mesti la Shaklee nak siasat beli dengan siapa stok dari mana. kalau beli kat lazada contoh nya uolls nak pulangkan balik kat sape? sedangkan Shaklee tak pernah lantik dorang2 tu untuk jual shaklee.

So kalau produk tu dari AR. contoh nya uolls nak return ada masalah. Ok AR boleh ambil balik dari uolls dan pulangkan pada Shaklee. apa2 masalah Shaklee akan siasat hingga ke lubang cacing. eh. itu contoh je. So memandangkan AR memang berdaftar sebagai Pengedar Bebas Shaklee. Mesti la Shaklee dah ada record pembelian produk AR kat sana. Contoh nya produk tu rosak...bila tarikh belian AR? kalau baru beli dan rosak? Mesti Shaklee akan aware kerosakan produk dia. ok itu je nak sampai kan sebenar nya. 

Lagi satu..kalau uolls beli murah di lazada contoh nya..tiba2 tak tau macam mana nak makan benda alah tu. lepas tu dengan muka tak malunya tanya AR macam mana ye nak makan set pantang ni. uolls rasa adil tak macam tu? uolls dah beli dengan lazada..tanya la lazada macam mana nak makan. sebab tu murah kan. takde servis after sales tu. haa gitu la...bukan marah nak bagi faham je kenapa. 


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign