Ajuya Rashid: PROMOSI SET WANITA, SET HAMIL DAN SET PANTANG SEPANJANG OGOS 17

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

05 August 2017

PROMOSI SET WANITA, SET HAMIL DAN SET PANTANG SEPANJANG OGOS 17


Promosi Set wanita, Set Hamil dan Set Pantang Shaklee sepanjang bulan ogos ni ialah....jeng jeng jeng nampak tak tu thumler merah comel makngah tu. AR pun terliur kau. Memang nak kena grab jugak untuk diri sendiri. lagipun AR memang consume Set Selepas Bersalin tu. Rugi la kalau dah beli set tu tak order tumbler tu kan.

So macam mana uolls nak dapat tumbler tu ye? 

Ever Vibrant Set (Set wanita)

  • Sesuai untuk wanita yang berusia (menopaus atau sudah tidak melahirkan atau menyusukan anak
  • Bagus untuk kesihatan yang menyeluruh dan menstabilkan hormon kewanitaan bila dah meningkat usia.
  • Harga bagi set ini termasuk tumbler comel lote tu ialah Rm753.57. 
  • Daftar keahlian dan dapatkan penjimatan sehingga 20% (jimat Rm100+). Nikmati bonus tunai selepas belian

Set Hamil Shaklee


  • Sesuai diambil dari awal kehamilan untuk membantu tumbesaran bayi didalam kandungan dan memberi tenaga serta nutrisi kepada mama. 
  • Bila badan sihat, mood ceria..mama dan baby lagi bertambah sihat kan. nak bersalin pun senang. 
  • Harga untuk Set Hamil ni termasuk tumbler yang comel lote tu ialah Rm721.77.  
  • Daftar keahlian dan dapatkan penjimatan sehingga 20% (jimat Rm100+). Nikmati bonus tunai selepas belian


Jangan lepaskan peluang ni. Lepas ni nak order set pantang pulak kan..boleh terus enjoy dengan harga ahli. kannnn

Set Pantang Shaklee 


  • Sesuai diambil sejurus selepas bersalin.
  • Bagus untuk bantu pemulihan selepas melahirkan anak, bantu cepat sembuh luka, bantu menghasilkan susu badan yang lebih banyak dan berkualiti. 
  • Baby kenyang dan sihat In shaa Allah mama pun senang hati nak pantang kan. bagus untuk elakkan stress jugak tu. 
  • Harga untuk Set Pantang ni termasuk tumbler yang comel lote tu ialah Rm782.72 
  • Daftar keahlian dan dapatkan penjimatan sehingga 20% (jimat Rm100+). Nikmati bonus tunai selepas belian


Jangan lepaskan peluang ni. Sebarang belian selepas ni uolls dapat enjoy harga ahli dan menikmati tawaran serta promosi bulanan dari Shaklee.

Dannn...dengan mendaftar ahli bulan ni uolls akan dapat tambahan tau. 


Jeng jeng jeng...dah beli set hamil atau set pantang tadi...uolls layak untuk buat belian dengan hanya Rm 78.00 sahaja untuk shaker pink yang cantik tu dengan vitamin c. Haaa best ke best? Harga retail vitamin C sahaja Rm97.00. uwaaa i is jeles. 

====================================

Promosi ni hanya bulan Ogos ni sahaja..dah habis bulan Ogos AR tak dapat nak tolong dah. gigit jari je la nak beli set wanita ke, set hamil shaklee ke, set pantang shaklee ke takde dah pwp untuk beli tumbler merah cun tu. beli la kome yang set takde tumbler tu. nanti beli shaker biasa dengan AR je haha. 



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign