Ajuya Rashid: TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE ~ TAMBAH DARAH UNTUK HB LOW

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

15 August 2017

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE ~ TAMBAH DARAH UNTUK HB LOW



tambah darah untuk hb low

Testimoni 1 :-

Just nak share pengalaman consume set mengandung shaklee selama hampir 5 bulan yang dibeli dari sihathouse. 

Pengalaman 2 kali (boy and girl) mengandung yang sebelum ni : -

 - Kulit automatik jadi gelap
 - Jerawat belakang badan tumbuh mencanak-canak
 - Leher jadi hitam berdaki 
 - Ekzima menjadi-jadi (gatal sana sini) 

Bila check up selalu kena bebel sebab hb rendah.
 - Sepanjang mengandung gigi sakit ( bersalin je, gigi wajid kena buang sebab reput, dua kali pregnant 2 btg gigi hilang..)

Bila mengandung kali ketiga sebab fikir umur sikit lanjut bila tahu pregnant je terus buat persediaan. Order set mengandung shaklee. Dan Alhamdulillah gejala-gejela yang saya sebutkan diatas satu pun tiada bila mengandung kali ni. Malah nurse dan doctor dari swasta n kerajaan selalu tanya "pregnant anak pertama ke?" sebab saya nampak sihat dan bersemangat dan ceria..

Berusaha untuk sihat bersama Shaklee;) In shaa Allah Dengan izin DIA juaaa

P/s saya hanya pengguna sahaja..bukan dealer, agent atau sekutunya..hehehe



Testimoni 2:-

Terasa sangat bahagia bila ofismet yang pregnant, sekian lama mengalami masalah low hb. Dari bulan ke bulan hb asyik 9+ gitu. Akhirnya saya cadangkan makan vitalea iron formula menggantikan pil iron yang klinik bagi. Syukur alhamdulillah, dalam tempoh seminggu lebih je hb dah naik 11+. Pagi tadi dia punyalah risau nak gi cek up. Tak sangka hb dia naik akhirnya.

Testimoni 3:-

Suka sebab saya pun macam tu...abis amik pil iron klinik, makan kerang tak naik2..amik vitalea dalm 2 minggu terus HB naik..skang konsisten kat area 13.




Testimoni 4:-

Hadha mengandungkan icha makan folic acid, then abimin + iberet folic + neurogan. Alhamdulillah both pregnancies memang takde malasah la..buku merah tu clear je pun. Cuma yang rasa beza kali dengan shaklee. yang hadha nampak, even hadha skrg bf si icha, awal mengandung mabuk teruss sampai loss 2 kg, even masa baru tahu mengandung tu hadha travel ke india ( suhu 45 degree tau dan tak lalu makan!) then balik gi singapore, jb, melaka..first check up aje (after x sampai seminggu lps complete travel bln tu) result check upp first alhamdulillah ok. Hb pun 13++ masa check up tu. syukur sgt2 kuasa Allah plus vitamin2 Shaklee sememangnya membantu. cuma tang mabuk tu susah la sket. Sbb perubahan hormon untuk menyediakan tubuh kita ni untuk kegunaan sepanjang mengandung ni. 



Testimoni 5:-

Juz nak share, saya ambil produk shaklee xsmpai sebulan, saya try produk ni sbb masa cek d klinik (masa tu ngah preggy 5 bulan)., hb saya rendah dalam 10.. pas consume set pregnant 2 minggu, pi cek balik, misi kata..ok hb dah naik..11.5..gumbira sangat..siap dia tanya ambil vitamin apa..:) sekarang saya tambah ESP and Omega In Syaa Allah masa pantang nanti nak amalkan produk Shaklee gak, sbb anak seblm ni semua pakai jamu, tapi separuh jalan jer..last2 tak habis..




SET HAMIL LENGKAP SHAKLEE - Harga dan details boleh tengok kat SINI



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign