Ajuya Rashid: TOUCH 2 SUCCESS S2U FAMILIES

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

24 August 2017

TOUCH 2 SUCCESS S2U FAMILIES


Alhamdulillah..Sabtu lepas AR dapat menghadirkan diri ke kelas ilmu yang disediakan oleh Mentor AR. Mentor AR kedua2 nya hebat2 belaka. Bermula dari Master Firdaus & Master Iffah, Bersama Master Nadiah & Master Amir. 

Mereka adalah pemegang pangkat tertinggi dah dalam shaklee dan bonus juga melebihi 5 dan 6 angka. Alhamdulillah walaupun mereka sudah berada di puncak Shaklee dan boleh dikatakan Income stabil masih sangat humble untuk turun padang dan mencurahkan ilmu. Tak lokek langsung. Malah mengalu2kan kami untuk lebih berjaya. 

Apa yang AR dapat dari kelas Touch 2 success bersama S2u families ni? Banyak...Nak tulis memang tak sampai. Sebab kena depan2 baru la menusuk kalbu gitu. hehe. Sama juga macam sebelum2 ni 100% kelas secara online je. cuma sekali sekala...ni bukan sekali sekala..boleh kata tahun 2017 ini lah kelas pertama yang AR hadir. So memang tak de paksaan pun kan nak pergi kelas ke x. Tapi kalau boleh better hadir kelas secara offline. Antara nya ialah 

 - Peluang dalam bisnes Shaklee
 - Bisnes Shaklee boleh diwarisi oleh anak cucu 
 - Bonus yang unlimited
 - Bagaimana hendak bermula 
 - Macam mana nak urus wang (bonus dah banyak kena la tau urus wang pulak kan)

Kelas ni di adakan di rumah Master Nadiah & Amir sendiri. Alhamdulillah kami dihidangkan dengan nasi arab ayam goreng dan satay kajang. Rasa macam pergi open house pulak. hehe

Sini AR kongsikan beberapa gambar sebagai kenangan dan inspirasi untuk AR sendiri untuk mengamalkan ilmu yang dah dapat masa kelas tersebut. Setinggi2 terima kasih buat Master Firdaus sebagai cikgu sepenuh masa haritu.


Belajar kira bonus...mana datang nya bonus tiap2 bulan kepuk2 masuk akaun tu kena la tau dan jelas kan. Alhamdulillah setiap sen bonus shaklee memang jelas. 


Yang bawa suami dengan anak2 boleh la rehat2 sambil tengok tv. Bilik mainan pun ada tumpang anak2 Master punya. hehe


Sesi perkongsian dari Master Nadiah. Muda2 dah ada rumah besar, kereta besar..ohoi sape taknak jadi macam dia tipu la kan


Masa ni AR baru je sampai. sampai2 duduk bersimpuh kejap lepas tu bangun makan. haha


Sesi bonus, cara urus wang oleh Master Amir...Sape yang buat bisnes online dan memang dan pergi jauh. Sila la daftar syarikat dan akaun semasa. bagus untuk masa depan. Mana tau nak beli rumah ke nak beli kereta ke. Supportive dokumen kena la strong kan. Dalam Shaklee In Shaa Alaah slip bonus yang diberikan tiap2 bulan boleh guna untuk apply loan. AR pernah gunakan untuk beli kereta HRV..ops..dan gunakan sebagai supportive dokumen untuk beli rumah. Kalau ada syarikat dengan kewangan yang kukuh lagi mudah kan. Itu la yang master amir ajarkan. 


Perkongsian dari Master Iffah...Insan yang sangat tabah dan kuat. ada sejarah sakit SLE dan asbab shaklee beliau dapat kesihatan yang baik. serta menjana pendapatan yang unlimited dengan shaklee. 

Bila dikelilingi oleh insan2 hebat ni. kita pun teruja nak jadi macam dia orang kan. sebab tu la AR nak sangat pergi kelas ni. Subhanallah...Alhamdulillah seronok dapat tambah ilmu dan pengalaman. Belajar macam mana otai2 buat bisnes. Kita tinggal nak duplicate je. 

Dah ada kelas kat online tak lupa juga mereka adakan kelas secara offline. 



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.


Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign