Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: 7 HARI MEAL PLAN DAN DETOX CARA SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

16 September 2017

7 HARI MEAL PLAN DAN DETOX CARA SHAKLEE

7 hari meal plan
Apa itu Detox? Detox adalah proses penyingkiran badan toksik dan buangan racun dalam badan. Di Shaklee kami ada cara yang di sediakan sendiri oleh nutritionist dari US. Alhamdulillah sudah ramai yang berjaya mendapat manfaat dari program detox ni.


Kesan yang boleh di alami selepas buat detox program ini ialah

1. Badan rasa ringan
2. Tidak mudah lesu atau letih
3. Cergas sepanjang hari
4. Mood pun boleh dikawal
5. YG PALING BEST ialah berat turun 

Sebelum tu..Kenal pasti dahulu adakah badan anda bertoksik.Tanda2 badan bertoksik adalah Sembelit, Kembung perut, sakit kepala, Letih dan lesu, mulut berbau, Kulit kusam, Kemaruk makan. Jika uolls mengalami tanda-tanda tersebut sangat la disyorkan untuk join program detox ni tau. 7 hari je In Shaa Allah uolls akan rasa perubahan pada badan. terutama nya bab berat badan. ahaksss tu yang penting. Sebab tu kalau nak diet atau mulakan supplement apa2 better detox dulu. Badan dah penuh toksin nutrisi pun susah nak serap. 

Boleh lihat dan ikuti cadangan jadual pemakanan yang disediakan selama 7 hari seperti dibawah. 





SET DETOX SHAKLEE membantu organ detox seperti hati, usus, kulit untuk berfungsi dengan lebih baik. sebab tu disyorkan untuk mengikuti jadual pemakanan yang disediakan. 



Testimoni mereka yang telah berjaya mengikuti program detox ini. ada di entry ini TESTIMONI SET DETOX SHAKLEE


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign