Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: CARA DR FARAH BANTU AYAH, PENGHIDAP KENCING MANIS!!

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

28 September 2017

CARA DR FARAH BANTU AYAH, PENGHIDAP KENCING MANIS!!

diabetes shaklee


Ayah Dr Farah ada kencing manis dan darah tinggi.

Memang under follow up klinik kesihatan.
Of course makan ubat.

Seperti ayah Cip juga, walaupun ayah- ayah kami makan banyak ubat, dan cuba menjaga makan, tapi gula memang ketegaq😫😫😫.

Tinggi sangat!!
Korang tau kalau result gula HbA1c ni sampai 11, memang kencing manis pakcik ni tak dibawah 'good control' at all.

Doktor mesti tanya,'pak cik makan ubat tak?? Pakcik jaga makan tak??'

Kenapa perlu kita jaga gula dalam darah ni??

Kerana ia memastikan diri kita lambat dapat komplikasi penyakit kencing manis tu sendiri.

Bahaya gilaaaa kalau gula tinggi!!!

Boleh mati. Boleh coma. Boleh terkena stroke, serangan jantung, rosak buah pinggang, potong kaki dan sebagainya.

Siapa nak kan..

Tapi selepas 1 botol Vivix iaitu 2 bulan, ayah Dr Farahida Alias check balik darah. Tengok-tengok dah normal!!!

Wow!! Hebat gilaaa!!

Ubat tetap sama, dos sama. Hanya tambah Vivix sahaja.

Vivix sebagai supplements dan ubat sebagai ubat.

Ternyata kesihatan pesakit lebih baik.

Vivix adalah pilihan terbaik semua.

HbA1c 11--> 5.9 selepas 1 botol Vivix!!! - Dr Cip 

kencing manis


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign