Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: IKTIAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

21 September 2017

IKTIAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE




Hai semua..harini AR nak share tentang SET KESUBURAN SHAKLEE yang kini ramai juga yang mengadu sukar untuk hamil. kadang2 tu first yang AR akan tanya sebelum consult ialah. Ada pernah jumpa doktor? untuk cek kesihatan dan confirm kan tiada masalah yang melibatkan kesuburan. Sekurang2 nya bila kita tahu masalah dalaman kita senang la untuk kita ikhtiar dan kat mana harus di tingkat kan

Bila kita tahu punca masalah kesuburan tu baru lah kita boleh ikhtiar untuk merawatkan. Antara contoh

Punca Masalah Kesuburan Untuk Lelaki atau pun Suami ialah

1. Saluran sperma tersumbat
2. Sperma yang tidak tetap
3. Masalah ejakulasi
4. Varicoceles

Sumber : Babycenter

Punca Masalah kesuburan Untuk wanita atau isteri

1. Endometriosis
2. Masalah ovulusi (haid tidak teratur)
3. Kualiti telur rendah
4. Sindrom polisistik ovari (pcos)
5. Penyumbatan tiub wanita

Ok, bila dah tahu punca dan yang mana masalah yang boleh di baiki dari segi nutrisi In shaa Allah Set Kesuburan Shaklee ini boleh membantu 

TINGKATKAN KESUBURAN

Set Kesuburan Shaklee Untuk Wanita / Isteri 

1. Vivix 
  • Menggalakkan penuaan yang sihat dari peringkat DNA sel tubuh kita, jadi sel pembiakan juga bertambah sihat.
  • Membantu pencegahan kanser (uterus dan prostat)
  • Memperbaiki daya tahan badan
  • Harga: RM 475.00 / 150 ml


2. Esp 
  • Menyeimbangkan hormon
  • Sumber protein yang sihat
  • Mengurangkan risiko kanser
  • Mengurangkan gejala menopause
  • Harga: RM 161.25 / 850 gram


3. Vitamin C
  • Meningkatkan penyerapan zat besi & asid folic
  • Menjaga keseimbangan hormon 
  • Meningkatkan vertaliti
  • Melindungi ovum 
  • Harga : Rm97.50 / 180biji

4. Vitalea Iron Formula 
  • membekalkan kesemua nutrien yang diperlukan oleh tubuh. Pendek kata ia memenuhi ruang² kosong dalam tubuh kita di mana mungkin kita tak cukup vitamin/mineral dari diet kita. Jadi bila badan dah cukup nutrien, pasti ia dapat berfungsi dengan lebih cekap.
  • Harga : Rm93.75 / 120biji

5. Alfafa Complex
  • untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. 
  • untuk stamina & bertindak sebagai KACIP FATIMAH semasa bersama.
  • Harga : (s) Rm57.50 / 330biji , (L) Rm 102.50 / 700biji

6. Bcomplex
  • Mengandungi semua vitamin B yang diperlukan tubuh kita. Badan kita tidak mampu menyimpan atau menghasilkan vitamin ini. Perlu diambil setiap hari dari pemakanan.
  • Mengandungi Asid Folik yang sangat penting ketika hamil kerana membantu mencegah kecacatan bayi semasa kelahiran
  • Sistem penyerapan Bioaktif (meningkatkan kadar penyerapan)
  • Harga: RM 58.75 / 120 biji


7. Gla Complex 
  • Asid lemak Omega 6
  • Membantu menstabilkan hormon
  • Bantu kurangkan risiko Kanser Prostat dan pembesaran prostat
  • Bantu kurangkan keradangan
  • Harga: RM 91.25 / 60 biji

SET KESUBURAN LELAKI







Set Kesuburan Shaklee untuk lelaki / suami 
1. Vivix
  • Menggalakkan penuaan yang sihat dari peringkat DNA sel tubuh kita, jadi sel pembiakan juga bertambah sihat.
  • Membantu pencegahan kanser (uterus dan prostat)
  • Memperbaiki daya tahan badan
  • Harga: RM 475.00 / 150 ml


2. Omega guard

  • Membekalkan tenaga
  • Meningkatkan kualiti sperma
  • Meningkatkan tumpuan 
  • Elak dari kanser prostat
  • Elak kekurangan hormon testeron
  • Harga : Rm136.25/ 90biji


3. Vitamin E
  • Dalam Bahasa Greek ialah Tocopherol yang bermaksud 'to bean children' atau 'vitamin kesuburan'
  • Meningkatkan kesuburan dengan mengurangkan kemusnahan Radikal Bebas yang boleh mengurangkan kualiti Sperma
  • Menurut kajian, ia membantu meningkatkan pergerakan Sperma
  • Harga: RM 156.25 / 120 biji


Tak ambil semua pun takpe tau..boleh ikut bajet dan masalah yang dihadapi. Untuk kesan optimum sudah tentu kena ambil semua. 

Info lanjut dan Testimoni Set Kesuburan Shaklee KLIK SINI


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



1 comment:

  1. InsyaAllah dengan berkat usaha ,ikhtiar dan tawakal, pasti akan membuahkan hasil..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign