Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: PRODUK SHAKLEE LULUS KKM

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

24 September 2017

PRODUK SHAKLEE LULUS KKM

produk shaklee lulus kkm

Produk shaklee ni lulus KKM tak? haa customer AR yang bijak mesti dah sedia maklum dan buat research sebelum menggunakan apa2 produk harus la kena dapatkan kelulusan KKM. AR sendiri pun memang sensitif bab ni. tu yang jumpa produk shaklee dan jatuh cinta terus tu kan. sampai dah jadi pengedar sehingga 5 tahun. Alhamdulillah.

Ok macam mana nak tahu produk shaklee ni lulus KKM ke tak. AR ambil contoh 1 produk Shaklee yang dah berusia lebih 100 tahun ye iaitu Vitalea Iron Formula. uolls boleh tengok no MAL dan pelekat hologram yang menunjukkan ia nya adalah tulen dan bukan produk tiruan. 



produk shaklee lulus kkm

Pelekat hologram yang tulen (untuk menyemak ketulenan pelekat hologram boleh menggunakan decoder Meditag yang terdapat di kedai farmasi yang berhampiran uolls)


No MAL -  no pendaftaran biasanya dimulakan dengan 'MAL' dan diikuti dengan 8 nombor dan diakhiri dengan huruf mengikut kategori pendaftaran produk seperti berikut

Macam mana nak semak produk Shaklee ni lulus KKM ke tak.?


1. Layari laman web Bahagian Regulatori Farmasi Negara 



2 Pilih "Carian Produk"


3. Pilih " Products Search"


4. Masuk kan "Product Registration No" sebagai contoh No Notifikasi Vitalea iron ialah MAL 07081506xc


5. Keputusan nya Uolls akan dapat paparan seperti ini 

No MAL / NOT : MAL 07081506xc
Product Name : Vitalea Iron Formula
Registration Holder : Shaklee Products (Malaysia) Sdn Bhd
Manufacturer : Nutra Manufacturing Inc

Ok dah yakin produk shaklee lulus KKM? In shaa Allah selamat digunakan. Jika nak dapatkan nombor pendaftaran bagi produk Shaklee yang lain boleh KLIK SINI

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign