Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: TESTIMONI BEBAS KULIT BERMASALAH DENGAN SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

18 September 2017

TESTIMONI BEBAS KULIT BERMASALAH DENGAN SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE

kulit berjerawat


Assalammualaikum semua. td share kat fb, tak sangka paling cepat banyak likes. whatsapp pun dan2 menderu.. Allahhu..

sbnarnya, pic last skali tu muka belemuih dengan minyak berkilo.. keluaq rumah x tepek apa pun.. parut still ada, baki lagi 10% lagi nak hilang.. tengok dekat2 nampak laa hihi.. πŸ˜‚πŸ™ˆ

Silakan share, sebarkn utk mnfaat ramai lg yaa insyaAllah. - Faezatul 

Faezatul menggunakan Shaklee untuk atasi masalah kulit dengan set shaklee. iaitu :-

Vitamin E
ESP 
Vitamin C
GLA Complex
Bcomplex
Alfafa complex

waahh suka tengok wajah terbaru Faezatul..makin baik dan flowless sangat.


Cerita Faezatul masa bulan April...kini 3 bulan kemudian kulit makin cantik. suka pulak tengok nye. hehe

gambar kiri: 25/6/2016 (sebelum kenal shaklee)

Setelah hampir 10 BULAN consume #shaklee . Baru hari ni berani nak share gambaq closed up camni

Ya kawan2, muka faezatul pernah berjerawat teruk. Jerawat yang besar-besar, merah & bernanah ranum kat dalam tuh! Sakitnya Ya Allah..😭

Part paling sedih bila jerawat tuh boleh meletup anytime dia suka. Kadang tak sedar pun, tengok2 kat telekung dah ada darah kot! Geli kan tengok?😱

Puncanya? Salah pakai skincare (tak mau mention skincare apa), mungkin sesuai dengan orang lain tapi BUKAN SAYA.

Salah faezatul juga gatai sangat nak try padan muka! Terpengaruh sgt dgn iklan claimed cntik advanced.. 😜

Gambar kanan : 2/4/2017

Ikhtiar faezatul dengan Shaklee bermula dengan #vitamine & ESP. Follow guide dr ummi saya, Dr. Ainniah, #alhamdulillah 2 minggu pertama dah nampak perubahan ketara, JERAWAT yang membengkak MAKIN KECUT, PARUT MAKIN PUDAR!

Masa tu, dah betul2 rasa yakin dengan Shaklee neh. Sebulan lepas tu, faezatul slowly add on #vitaminc + #bcomplex + #glacomplex + #nutriwhite cleanser

Perubahan makin ketara tapi lambat progressnya. November 2016, faezatul add on #alfalfacomplex & faezatul akui kagum dengan 'kerja' alfalfa neh. Dia speed up healing process & total detox kulit faezatul #alhamdulillah happy sangat!πŸ‘πŸ‘

Start dr 'trauma' lampau, faezatul dah x pakai skincare lgsung smpai la ni.

Utk luaran, faezatul cuma sapu #herbalblend sbg plembab & penghilang parut. Best sgt! Sebab tak berminyak, sejuuuuuk ja kulit saya..😁

Yang tinggal la ni si parut merah2 yang dok ketegaq takmau hilang..ada lg dlm 30%..Nampak gaya memang kena ratah ESP sngguh2 lpas neh..πŸ˜‚

Moral of the story: jgn cepat trpengaruh dgn statement, cntik dlm ms smnggu kaa 2 mnggu kaa..

Last2 kulit kita merana, zalimi dri sndiri..duit trbang..πŸ’ΈπŸ’Έ kita yg maluuu..😭 - Faezatul 

Lain-lain testimoni set kecantikan kulit shaklee klik sini

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign