Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: TESTIMONI VIVIX SHAKLEE ~ KULIT MOIST DAN DARAH KOTOR BEKU HILANG

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

26 September 2017

TESTIMONI VIVIX SHAKLEE ~ KULIT MOIST DAN DARAH KOTOR BEKU HILANG

Vivix untuk darah beku kotor

"Vivix tu i ambil tak sampai 2 bulan i dah nampak perubahan..kulit i jadi moist & lembut..i suka & nak order lagi satu botol boleh tak..i nak bagi kat my mum minum juga. tq 

Ni nak citer dengan u first time i pi bekam darah kotor banyak sangat sampai i takut tengok darah beku. Masa tu i beum minum vivix lagi tapi Alhamdulillah i pi 2nd time darah kotor or beku i tak ada lagi.  Sampai doktor tu tanya  apa yang i buat sampai darah beku i tak ada lagi. So i cakap dengan dia i minum Vivix ni. Dia pun cakap dengan u memang bagus vivix ambil vivix ni walau pun a bit mahal tapi tak apa demi kesihatan. happy sangat Alhamdulillah semoga kita sihat walafiat. TQ" - Puan Azidah

Waahh teruja baca testimoni vivix dari puan Azidah ni siap nak beli untuk mak sekali. Alhamdulillah...AR pun ada bekalkan mak Vivix hehe..tu pun nak cakap. ye la untuk kesihatan mak kan. sape tak sayang mak oiii.


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

1 comment:

  1. Alhamdulillah..darah kotor ni memang bahaya and memang kena selalu dibuang dan dibersihkan..Vivix memang terbaik :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign