Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: ESP SHAKLEE BELI 4 DISKAUN 5%

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

04 October 2017

ESP SHAKLEE BELI 4 DISKAUN 5%


Waaahhh...ni teruja tengok menara ESP Shaklee kat HQ Shaklee sunway. Siap letak sebelah blender exclusive tu lagi. ish tak boleh tahan menengok nya. hehe. 

Uolls yang memang penggemar ESP tu jangan lupa grab promo bulan ni tau. Beli 4 tong stok untuk diri sendiri, mak dan anak2 cukup dah untuk beberapa bulan. Nak lagi jimat terus daftar sebagai ahli. 

Harga retails untuk 1 canister ESP Rm161.25, Harga untuk 4 canister Rm 645.00

Nak tak dengan hanya Rm600.00 uolls akan dapat 4 canister ESP, Membership bernilai Rm69.00 termasuk pengeposan. Banyak sangat jimat. Lepas ni terus boleh enjoy belian produk shaklee dengan harga ahli.

Menarik tentang ESP adalah;-

- ESP ni adalah sember protien lengkap yang ada 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar untuk kita dapatkan daripada diet harian kita.

- ESP mengandungi kacang soya non-GMO yang semulajadi dan ia bebas dari kolestrol ia juga rendah lemak.

- ESP terbukti mampu membekalkan tenaga yang boleh bertahan berjam-jam lamanya.

- ESP bantu untuk kekalkan paras gula dalam darah.

- ESP bantu untuk kekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dna pembentukan otot baru,

- ESP tiada perasa tiruan, pengawet dan pewarna.

- ESP mengandungi lemak yang sangat sedikit iaitu 1gm dan tiada laktosa dimana kadar untuk hadam adalah sangat tinggi.

Info Lanjut mengenai ESP SHAKLEE klik sini

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.

Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign