Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: MEAL SHAKES SHAKLEE UNTUK KANAK-KANAK SEMBELIT

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

07 October 2017

MEAL SHAKES SHAKLEE UNTUK KANAK-KANAK SEMBELIT

Harga Meal Shakes Shaklee

Hai..Selamat datang ke blog AR. Hari ni AR nak share testimoni Meal Shakes untuk Kanak-kanak sembelit.

Jujur AR katakan ramai ibubapa yang selalu order Meal Shakes ni dengan AR untuk masalah sembelit anak-anak dorang. Alhamdulillah setakat ni sangat membantu untuk masalah sembelit ni. 


Sembelit berlaku apabila najis di bahagian bawah usus ditekan otot dan akan melambatkan pengeluaran najis. Semakin lama najis itu tidak dikeluarkan, najis itu menjadi keras dan kering sehingga akhirnya kanak-kanak akan berasa sakit untuk membuang air besar.

Masalah sembelit mudah berlaku kepada kanak-kanak disebabkan kekurangan serat dan kandungan air di dalam badan.

Jadi ibu bapa harus la memastikan anak-anak mendapatkan khasiat makanan yang cukup seperti karbohidrat, sayuran dan air yang mencukupi bagi memastikan sistem penghadaman anak-anak dalam keadaan baik 

Meal Shakes Shaklee
  • minuman berkhasiat, sedap dan berkrim serta sumber yang kaya dengan kalsium, serat dan protein.
  • Sumber yang baik bagi serat dan protein. Protein membantu membina dan memperbaiki tisu badan. Ia adalah penting untuk pertumbuhan dan perkembangan, membekalkan asid amino yang diperlukan untuk penghasilan protein.
  • Kaya dengan kalsium dan zink. Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat. Zink memainkan peranan yang penting dalam pertumbuhan.

Testimoni Meal Shakes Shaklee untuk kanak-kanak sembelit 

kanak-kanak sembelit

Testimoni 1 : Customer saya berpuas hati bila amik meal shakes untuk anak dia yang ada masalah sembelit yang teruk. nak membuang sampai nangis2 bila ambil meal shakes alhamdulillah ok dah sekarang after 1 week

kanak-kanak sembelit

Testimoni 2 :- Alhamdulillah..after consume Meal Shakes Shaklee tak sampai seminggu, my little boy dah tak sembelit dah. dulu everytime nak buang air besar abis satu rumah dia berlari sambil menangis, kadang-kadang tertido sambil berdiri sebab sakit nak buang air besar katanya. now im not worried anymore. hari2 dia buang air besar without any constipation. tq shaklee

kanak-kanak sembelit

Testimoni 3 : Hi yana..sorry tak sempat nak repyl email yana..nak sebulan dah huhuhu. Alhamdulillah dah getting soft "stool" dia. tapi tak la everyday dia membuang.. kadang-kadang tu lepas 2 hari baru dia membuang. tapi as usual dia akan menonggeng dia perut dah stat memulas sebab dah terbiasa dulu walaupun dalam dia nangis2 tu sebenarnya stool dia dah keluar pun. eheheh trauma dia tak habis lagi. mane tak nya dari umur 7 bulan camtu dan kita orang try macam sampai la jumpa shaklee.

Harga Meal Shakes Shaklee : Rm 120.00

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.

Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign