Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: PERSONAL COACHING BERSAMA MASTER NADIAH

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

20 October 2017

PERSONAL COACHING BERSAMA MASTER NADIAH


Hari selasa lepas sebelum raya deepavali AR dan sahabat lynd (Vitalynd Empire) telah pergi berjumpa dengan master dalam Shaklee. Beliau boleh dikatakan pangkat nenek kepada kita orang. Memandangkan beliau la yang paling dekat beliau lah orang yang jadi mangsa untuk serbu mengenai bisnes shaklee ni. 


Sebenar nya dah lama nak datang jumpa Master Nadiah secara personal macam ni. ye la boleh kongsi pendapat dan tambah baik mana yang kurang sepanjang AR berbisnes online ni. Alhamdulillah anak-anak cuti sekolah boleh la datang waktu weekdays.


Suami Master Nadiah iaitu Master Amir juga berkongsi sesuatu mengenai FB Ads. AR pun nak cuba2 la ber FB Ads mana tahu ada rezeki guna fb ads pula kan. 


Dalam gambar ada 10 orang kanak-kanak...hehe. dari 3 orang ibu. Anak AR la paling ramai 4 orang. kuikui. Tapi dorang ni sangat la sporting tak ada drama langsung sepanjang mak-mak dorang ber coaching 


Dah bosan layan movie kat luar dorang pergi kerja kan playroom kat rumah master nadiah pula. Senyap je duduk dalam tu. Kadang-kadang datang jugak jenguk apa la di buat nya kan. Si kecik tu boleh tahan. haha. 


Alhamdulillah dah selesai coaching umi belanja makan black cayon dekat alamanda. hehe sebenarnya umi yang terasa nak makan koteow ladna seafood. tomyam pun teringin jugak. sebab anak2 pun suka tomyam kat situ walaupun pedas layan jugak. 

Nayli makan telur je. haha


Haris lagi la sangat good boy. sampai je Black cayon. AR letak atas riba terus selamat dibuai mimpi. umi and kakak boleh la makan dengan gembira dan tenang


Lepas makan nasi...jangan lupa pencuci mulut ye. keluar dari black cayon terus order waffle di food court alamanda tu. feveret kita orang anak beranak la ni. haha

Alhamdulillah...Keluar haritu rasa bermakna sangat walaupun ada sedikit debaran sebab nak kena handle anak 4 orang sorang2. Tapi niat baik Allah mudahkan urusan. Dorang sangat la terkawal. huhu sebak pulak. so lepas ni boleh la umi bawa jalan lagi. ahakss

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

2 comments:

  1. wah bestnya perjumpaan macam ni, macam santai sangat siap bawak anak anak hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. semuanya lancar dan tenang ja kan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign