Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: PROMOSI OSTEMATRIX 3 HARI SAHAJA SEMPENA DEEPAVALI

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

18 October 2017

PROMOSI OSTEMATRIX 3 HARI SAHAJA SEMPENA DEEPAVALI

ostematrix murah
Promosi Ostematrix 3 hari
Uolls...dengan gembira nya AR nak bagitau ni. Shaklee ada buat offer Ostematrix Beli 3 dapat diskaun 5% untuk 3 hari sahaja sempena perayaan Deepavali ni. 

Nak bagitau jugak. kalau uolls join member terus dengan pembelian 3 botol ostematrix ni kan..uolls akan dapat jimat berganda-ganda. alahai..rugi sangat ni kalau tak grab. 

Untuk siapa ostematrix ni? 
  • Individu yang susah untuk minum susu
  • Wanita hamil yang memerlukan lebih kalsium 
  • ibu yang menyusukan bayi yang memerlukan lebih kalsium harian 
  • Individu yang kekurangan kalsium bagi mencegah osteoporosis
  • Individu yang mengalami masalah sembelit
  • Individu yang mengalami masalah sukar mendapat tidur yang lena
Haaa..semua yang berkaitan dengan kekurangan kalsium wajib la ambil ostematrix ni. AR ni bukan nak cakap la. Minum susu boleh kata segelas sehari pun tak de. Jarang sangat nak ambil hidangan susu. Sayur ke apa ke..memang susah. 

Nak dapat bayam ke brocoli tak de la tiap2 hari kan. Sedangkan kita ibu menyusu memerlukan 4 gelas susu sehari. kalau dah ambil sayur2 atau makanan yang ada sumber kalsium mungkin boleh consider jadi 2 gelas sehari je. hah..uolls cukup tak? kalau nak senang kira ambil je ostematrix 4biji sehari. hehe confirm dah cukup 4 gelas susu sehari. 

Dengan pembelian set promosi ni uolls boleh la dapat buat stok untuk 3 bulan penggunaan.


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign