Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: SELAMAT HARI LAHIR MAMI KU SAYANG!!

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

09 October 2017

SELAMAT HARI LAHIR MAMI KU SAYANG!!


Alhamdulillah...Selamat hari lahir untuk ma AR yang ke 58 tahun..hehe. Tapi kita orang dah sepakat untuk buat kejutan pada malam 7hb sebab kebetulan semua adik beradik ada kat rumah. yang dari johor pun balik. So kita on terus malam tu.

Pada mula saje je ajak ma makan nasi arab di Al-rawsha bulatan Kg Pandan tu. 5 beradik kita orang naik 2 biji kereta. dan set dengan adik beradik yang lain (3 family) untuk datang kemudian untuk bawa kek. hehe. terkejut terkujat ma AR. Tiba2 je kat Al-Rawsha keluar lagu birthday kan. bergenang air mata dibuat nya. 

Apa2 pun Alhamdulillah dapat menjayakan dan surprise nya pun menjadi. hehe



Kalau uolls nak tengok video boleh tengok kat link fb AR KLIK SINI 

Tarikh sebenar nya adalah harini 9hb Oktober. Selamat Hari Lahir Ma ku yang tersayang. 


1 comment:

  1. meriahnya kalau dapat berkumpul macam ni.. hee~ semoga mami sis sihat sentiasa ya..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign