Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: TESTIMONI ESP UNTUK KECANTIKAN KULIT

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

08 October 2017

TESTIMONI ESP UNTUK KECANTIKAN KULIT

harga esp shaklee

"Salam sis..sejak mengamalkan esp ni rasa macam kulit makin cantik..bersri je rasa. suka saya tengok muka saya sendiri. parut dah makin hilang dan makin putih. terima kasih sis."

Tu dia customer sahabat AR dari group spectacular. Serah diri nak bagitau testimoni diri sendiri excited punya pasal kan. 

Alhamdulillah..kami yang menjual dan berkongsi kebaikan sangat la happy dan mengalu-ngalukan sikap macam ni. hehe. boleh kongsi dengan orang lain kat luar sana kan. In Shaa Allah semoga bermanfaat juga pada orang lain.

Harga ESP Shaklee : Rm161.25

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.  



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign