Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: TESTIMONI OMEGA GUARD SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

06 October 2017

TESTIMONI OMEGA GUARD SHAKLEE




Anak saya yang ketiga, Noah Izzudddin ada hyperactive airway, Ni kategori asthma tapi early stage so, tak diagnose asthma lagi lah.  Jarang kena tapi bila kena tu memang kena ambil nebuliser + pakai inhaler jugak. last dia kena bulan 7 haritu so saya start bagi dia omega guard sebiji selang sehari macam tu. Kadang-kadang ada juga ambil lebih sebab dia suka. Sekarang ni Alhamdulillah dah hampir 3 bulan tak kena attack. Hopefully terus tak kena la lepas ni.

Sekarang ni dia boleh telan macam tu je omega guard tak payah minum air pun, pantang nampak botol omega, sampai kena sorok! Ni dah nak masuk 2 tahun saya dah start wean off susu ibu. So saya add sekali mealshakes dalam susu formula dia. Hopefully xde lah kena ambil neb lagi lepas ni.

Testimoni omega guard dari Puan Khadijah




Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign