Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: DAFTARKAN AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA DI SHAKLEE SUNWAY GEO

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

16 November 2017

DAFTARKAN AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA DI SHAKLEE SUNWAY GEO

jadi ahli shaklee


Welcome new member of Shaklee Independent Distributor..hehe. Saje nak share 2 hari lepas AR pergi ke Shaklee di Sunway Geo untuk daftarkan ahli untuk 2 orang customer AR ni. Mereka adalah pelanggan tetap AR yang selalu repeat order. 

Sorang ni dia akan beli set kolesterol untuk diri sendiri...lepas tu memandangkan bulan ni ada promosi beli set family dapat beli gla complex dengan diskaun 20% lagi la best. kira punya kira layak pulak dia untuk daftar ahli shaklee secara percuma sebab belian beliau cukup 200uv lebih kurang Rm750.00 (jimat dah rm69.90) sedangkan tengah bulan nanti boleh dapat cash bonus dalam Rm35.00. Banyak jimat nya kan. Alang2 dah borong tu baik la daftar ahli terus lagi jimat

Seorang lagi pulak dia memang akan order ostematrix dan Bcomplex..katanya jatuh cinta dah dengan Shaklee boleh tak buat bisnes. Boleh aja...meh AR daftarkan ahli terus. Mana tahu dapat bonus dari Shaklee boleh makan supplement free je kan. maklum la dah ada bonus boleh la cover untuk beli supplement untuk diri sendiri. Lebih2 boleh beli benda lain. ahakss. Beliau adalah seorang suri rumah anak 2. In shaa Allah AR akan cuba bagi panduan untuk sama2 jana income dari rumah. yang penting kena la rajin dan tak mudah putus asa. 

Sebenarnya ramai yang takut nak daftar jadi ahli shaklee ni sebab takut kena jual. padahal tak perlu jual pun kalau nak makan untuk diri sendiri dengan harga murah. Tinggal bayar Rm69.90 atau belian Rm750 keatas ke. dah boleh menikmati produk shaklee dengan harga ahli. Kalau nak cerita kat jiran-jiran pun boleh secara tak langsung kita dah berkongsi apa yang kita makan kan. lepas tu dia beli dengan kita. secara tak sengaja pula terjual. haa macam tu AR start. sampai la tertubuhnya blog ni. hehe

Alhamdulillah..saje nak share dua keahlian ni dengan 2 niat berbeza. 1 beli banyak tak menjual pun nak makan sendiri je, 1 daftar ahli tanpa belian nak buat bisnes. kan tak payah modal tu. tinggal nanti ada yang berminat boleh terus order dengan shaklee ala2 dropship gitu. 

Best tak jadi ahli shaklee? Kalau best dan rasa nak join AR and the geng jangan segan2 whatsapp AR. ( ada orang susah nak panggil AR...panggil zura je ok..hehe)


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.

Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign