Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: ESP SHAKLEE UNTUK IBU MENYUSU

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

06 November 2017

ESP SHAKLEE UNTUK IBU MENYUSU

esp shaklee

ESP SHAKLEE ni memang dah makin popular dikalangan ibu-ibu yang menyusu kan badan. Maklum lah sangat sinonim untuk kurus dan susu badan kekal banyak dan pekat. Bila minum ESP Shaklee ibu ini rasa lebih kenyang dan susu badan nya makin pekat dan banyak.

Bagi AR sendiri pun akan rasa lebih bertenaga bila minum ESP sambil menyusukan baby boy yang dah hampir 1 tahun ni. Kulit pun rasa lebih moist. ahaks pengakuan ikhlas ni. So uolls kalau nak cuba ESP Shaklee boleh terus contact AR. tekan link whatsapp kat sebelah boleh..kat bawah pun boleh.

Sebelum tu AR share sedikit info ESP Shaklee ye :-

- ESP ni adalah sember protien lengkap yang ada 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar untuk kita dapatkan daripada diet harian kita.

- ESP mengandungi kacang soya non-GMO yang semulajadi dan ia bebas dari kolestrol ia juga rendah lemak.

- ESP terbukti mampu membekalkan tenaga yang boleh bertahan berjam-jam lamanya.

- ESP bantu untuk kekalkan paras gula dalam darah.

- ESP bantu untuk kekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dna pembentukan otot baru,

- ESP tiada perasa tiruan, pengawet dan pewarna.

- ESP mengandungi lemak yang sangat sedikit iaitu 1gm dan tiada laktosa dimana kadar untuk hadam adalah sangat tinggi.

Info Lanjut mengenai ESP SHAKLEE klik sini

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.

Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign